NIE ZABIERAJCIE MI SYNA!!! Witam Wszystkich mam na imię Krzysztof Jest mi wstyd Pisząc to ale ja już poprostu załamuje ręce moje życie zmieniło się diametralnie miałem cudowną rodzinę w szczególności synka stabilną pracę w Nl w dobrze prosperującej firmie To mi wystarczało nic więcej nie chciałem bo Byłem Szczęśliwy Los mi to Zabrał moja żona puściła się z jakimś dupkiem pod krawatem wyczyściła mnie do zera później wpadłem w długi zabrała mi wszystko TERAZ CHCE MI ZABRAĆ PRAWA RODZICIELSKIE Potrzebuje pomocy muszę wynająć Najlepszego Adwokata liczy się dla mnie każda złotówka czy też cent Proszę o pomoc w kancelarii Mówią że samotny Ojciec bez mieszkania i pracy z góry jest Przegrany. NIE WIEŻE mieszkanie wynajmę a pracy szukam Nie oddam wam mojego Kochanego Synka!!! Nie wierzę w dobroczynność człowieka ale próbuje...
Może są jeszcze dobzi ludzie na tym porytym świecie Dziękuję wszystkim za Przeczytanie NL61 RABO 0132 7535 45 Krzysztof Wojciech
Może są jeszcze dobzi ludzie na tym porytym świecie Dziękuję wszystkim za Przeczytanie NL61 RABO 0132 7535 45 Krzysztof Wojciech