Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Chodzi mi o to ze, jeśli się niema co do gara włożyć to logiczne ze to nie jest godne życie
"Łatwo jest mówić o Polsce, trudniej dla niej pracować, jeszcze trudniej umrzeć, a najtrudniej cierpieć."
Opis: Napis wyryty przez torturowanego więźnia na ścianie katowni gestapo przy Alei Szucha w Warszawie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
Chodzi mi o to ze, jeśli się niema co do gara włożyć to logiczne ze to nie jest godne życie
"Łatwo jest mówić o Polsce, trudniej dla niej pracować, jeszcze trudniej umrzeć, a najtrudniej cierpieć."
Opis: Napis wyryty przez torturowanego więźnia na ścianie katowni gestapo przy Alei Szucha w Warszawie

no tak !
troche zle to zrozumialem
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
NIE TAK DAWNO USLYSZALEM Z UST JENEGO Z BRACI K CHYBA JARKA ZE POLACY KTURZY WYJECHALI ZA GRANICE TO ZDRAJCY I NIEUDACZNICY ZYCIOWI( a propo jarek w wieku lat40 mieszka z mama i kotem )MOZE TO PRAWDA ALE WOLE BYC NIEUDACZNIKIEM ZYCIOWYM DLA INYCH I GODNIE ZYC NIZ BYC PATRIOTA W POLSCE PRACOWAC NA RZECZ OJCZYZNY I KLEPAC BIEDE PRZYZNAJE BEZ BICIA STRACILEM GLOWE DLA PIENIEDZY I LUKSUSU BEDE SMAZYL SIE W PIEKLE
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mnich to daj znac jak juz sie bedziesz smazyl to wpadne z flaszka i napijemy sie zimnej wodeczki
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
SZKODA ZE JA NIE ALKOHOLOWY ALE JAK SIE BEDZIE W PIEKLE TO CHYBA MI NIE ZASZKODZI
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Pewnie ze nie zaszkodzi. A to ze piekle smierdzi smola i siarka to tylko koscielna propaganda
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MNICH79 napisał:
NIE TAK DAWNO USLYSZALEM Z UST JENEGO Z BRACI K CHYBA JARKA ZE POLACY KTURZY WYJECHALI ZA GRANICE TO ZDRAJCY I NIEUDACZNICY ZYCIOWI( a propo jarek w wieku lat40 mieszka z mama i kotem )MOZE TO PRAWDA ALE WOLE BYC NIEUDACZNIKIEM ZYCIOWYM DLA INYCH I GODNIE ZYC NIZ BYC PATRIOTA W POLSCE PRACOWAC NA RZECZ OJCZYZNY I KLEPAC BIEDE PRZYZNAJE BEZ BICIA STRACILEM GLOWE DLA PIENIEDZY I LUKSUSU BEDE SMAZYL SIE W PIEKLE

mnichu nie sluchaj tego kretyna i sie tym nie przejmuj i nie bierz do serca
juz Pan Prezydent Lech Wałęsa powiedzial ze to jest najgorsze co moglo spotkac polske (czyli bracia k)
ale nie mozna za wszystko obwiniac polski
bo w polsce jest naprawde duzo ludzi ktorzy pracuja prowadza firmy
zyja na poziomie na ktory my byc moze nigdy nie wejdziemy
osobiscie uwazam ze jesli naprawd cos chcemy osiagnac w zyciu
i gleboko w to wierzymy
to czy to polska czy holandia czy tez chiny
to to osiagniemy
spadam do londynu pozdrawiam
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
MADRE SLOWA KOLEK
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
KIEDYS BYLO TAKIE HASLO ZEBY POLSKA ROSLA W SILE A LUDZIA ZYLO SIE DOSTATNIO A TU ANI JEDNO A NI DRUGIE DZIWI MNIE TYLKO TO ZE W NIEKTORYCH KRAJACH DA SIE NORMALNIE ZYC A W INNYCH NIE CALE SZCZESCIE ZE NIE JESTEM Z BIALORUSI TAM DOPIERO MAJA PRZECHLAPANE
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
stara emigracja, nowa emigracja, jedych wygnala bieda innych przekonania...jakie to ma dzisiaj znaczenie, wszyscy jestesmy teraz tutaj to taka byla nasza wola, nawet ci w obozach pracy czy w burdelach, na stolkach czy w przydomowych basenach, przy holenderskich mezach i kochankach dokonali wyboru i podjeli decyzje by sie tuta znalezc po co sie wiec spierac kto jest lepszy a kto nie, a patriotyzm? wielkie slowo jak dla mnie juz nie aktualne w obecnych czasach, ja np. jestem patriota kulinarym, jezeli jem pierogi to tylko.....ruskie
Zgłoś wpis

Bliżej nas