Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Potrzebujesz przejazdu z punktu A do punktu B zapraszam do kontaktu.
Gwarantuje odbiór i punktualność.
Czyste i komfortowe auto kombi.
Cena do uzgodnienia, nie bój się zapytać.
tel/whatsApp +48 530 353 111
Malutka , ja niewspominalem o imprazach bo to bylo jest i napewno bedzie tutaj popularnie
A co do stylu muzyki to ,jak tutaj bylo naprawde popularne to wlasnie w PL jeszcze na to mowili Techno hahaha a o hadrcoru to nikt jeszcze nieslyszal 1994 roku a tutaj byly szaly,mowi wam cos GABBER?? Thunderdome,Rotterdam terrorkops,Neophyte czy Darkrever??
tu sie juz na to mowi OLD SCHOOL niestety,a nie jakies nowosci ,przestancie
A ze dalej sa fanatycy to napewno tak ,tak jak dalej sa Hipisi,mimo ze zyjemy w 2011!!!
Wiem ze dostane duzo krytyki ale Hardcore to lata 90-te a ze to w PL dopiero teraz jest popularne hmmmmm lepiej pozno niz wcale
PS: tutaj moze cos dla lubicieli w lutym w Rotterdamie:
To w ogóle nie moja muzyka, ale przecież kiedyś dziadek darł się na mnie że mam wyłączyć to miauczenie, gdy słuchałam BeeGees, a przy polskim np. Dezerterze wyłączał mi radio!
Gregor a co do Hardstyle to tutaj juz lekko minelo,gowniaze sie tylko teraz bawia!
Ale czlowiek sie naskakal ,Gabbers i takie sprawy.
Dziwne ze to dopiero teraz takie jest popularne w Polsce
Hardstyle Ze niby to w polsce teraz popularne??? Prosze ciebie polacy maja lepsze gusta
lub dla tych popularne co swiata nie widzieli i sie wyrwali na zachod z miejscowosci gdzie sa trzy domy na krzyz Kazdy duzy event robi wrazenie na czlowieku i zazwyczaj bywa tak ze sie jest wiernym tej muzyce przez dlugi czas. Wiem to z doswiadczenia Przez pol roku bylem goracym fanem Maryli Rodowicz, ale tylko prze pol bo impreza byla malutka ale za to super zabawa
Pozdr
Marek nic do ciebie nie mam a nawet lubie twoj punkt widzenia, ale jak czytam to o tym techno to nie wiem dlaczego ale sie denerwuje hehehe Trance ponad wszystko !!!!
Gram od dwóch lat. Jak można się domyślić, próbowałem różnych typów tego i różnych platform. Najlepsze kasna, które znalazłem na stronie internetowej, która zawiera informacje o 22bet kody bonusowe. Jeśli nadal nie jesteś pewien, które kasno wybrać, zajrzyj na tę stronę.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.