Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Propozycja pracy tymczasowej - Holandia

()
Początkujacy
Witam....Poszukuje na okres tygodnia 27.12-31.12 1-2 pracowników z Eindhoven (moze byc z rejonu Eindhoven-lecz wtedy dojazd na własny koszt)..
Praca jest na budowie-wykończenie mieszkania.Transport gratis,posiłek we własnym zakresie...Kawy,herbaty do bólu też za free
Znajomości języka nie wymagam-wystarczy polski oraz język gipsu,płyt gips/karton,młotka,poziomicy,szpachlowania,porto etc. ...
Kontakt i wiecej info pod nr tel.+31644971306 dziś i jutro po godz.18tej

BTW.
Prosze nie zaczynać ze mna rozmowy od: ile na godzine?jaka dniówka itd...to nie profesjonalne-pokaz najpierw co potrafisz....
Zleceń mam mnóstwo więc nie wykluczam możliwości dalszej współpracy gdy dojdziemy do porozumienia

Osoby nie zainteresowane,oraz "śmieciarzy"-uprzejmie proszę o nie wtrącanie swoich 3ech groszy....Temat stanie się nieczytelny i nie pomoże ewtl zainteresowanym...

PZDR Piotrek

Jeszcze jedno bo zapomniałem.....Jeśli masz zamiar zadzwonić z ukrytego nr-u,wiedz że takowych fonów nie odbieram
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a ile na godzine ? a ile bym mial dniowki 4 czy 6 euro ?
siamanko piotrus pozdrowionka od kolka i wesolych swiat
choc Czarny nam gdzies uciekl a i ja rzadko juz zagladam na to forum to mysle ze nasza umowa dalej aktualna ,dajesz 35 i jestem in
pozdro kolek
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
a ile na godzine ? a ile bym mial dniowki 4 czy 6 euro ?
siamanko piotrus pozdrowionka od kolka i wesolych swiat
choc Czarny nam gdzies uciekl a i ja rzadko juz zagladam na to forum to mysle ze nasza umowa dalej aktualna ,dajesz 35 i jestem in
pozdro kolek
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witaj Krzysiu...Kope lat
Też ostatnio mało tu zaglądam,trochę spraw do załatwienia było...Reaktywacja firmy,meldunek,mieszkanie i takie tam..Masz racje,szkoda ze Czarnego narazie nie ma i kontakt się urwał-wiele problemów rozwiązałoby się samo w try miga ...
Ale nasza umowa dalej aktualna-musimy się na nowo umówić frojnd w "pewnych" sprawach...
Podam Ci nowe namiary na mnie
PZDR wesołych i szczęśliwego
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Nie macie jego nr. phona?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bogomsława,kontakt z Czarnym należy do dość "specyficznych"...Ten,co zna Mr.K***-wie ocb
Fon jest,a jakże...Kontaktu nie ma że tak to nazwę-w sensie "fizycznym"....

Teraz do rzeczy...Czekam nadal na jakis kontakt z ludzikami chętnymi do pracy...Fon jest non stop aktywny

PZDR
Zgłoś wpis
31 Postów
Brat Aryjski
(daro1981)
Bywalec
szukasz pracownikow na wykonczenia to zapraszam do dodania twoiej oferty pracy do działu praca na budowie na forum www.holandiapraca.fora.pl pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Daro...znam stronkę-mam tam nawet login
Sprawa jest tego typu,że inwestor (heh,holenderski) jak to w wiekszosci tu bywa przeliczył siły na zamiary-a nie zamiar w/g sił....Terminy go gonią,a mi jako podwykonawcy dał wolna rękę aby robota poszła,taki fon 112 ...Trafił w okres wiadomo specyficzny-urlopy,wolne,świeta-więc teoretycznie moge powiedzieć/napisać że nikt sie nie odezwie ...
Aczkolwiek badam "rynek" i "ludzi" aby w styczniu gdy zlecen i kontraktów zwali się mnóstwo-tak +- wiedzieć jak podpisywać kontrakty;by nie być gołosłownym...
Uchyle rąbka tajemnicy....Napewno 5-tka z przodu jest gwarantowana za ten tydzień bezstresowej pracy....
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
a aansprakelijkheidsverzekering voor berdijven masz ?
bo jak masz to chetnie umowie sie z toba na okereslenie sie co do kosztow i czasu realizacji .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ej....Czy zawsze trzeba gmatwac temat?
Jest jasno określone co i jak.....Czy to takie trudne do ogarnięcia? c'mon ....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Zgłoś wpis

Bliżej nas