Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
551 Postów

()
Latający Holender
BZIKU72 napisał:

....Osoby nie zainteresowane....
bylam zainteresowana ale skoro nie odbierasz , i na necie nie chcesz odpowiedziec na tak podstawowe pytanie to inna firma dostanie to zlecenie . Moge cie zapewnic ze zelecenie bylo warte odpowiedzi na jedno proste pytanie nie tylko dla mnie wazne ale dla kazdego kto zechcial by wspolpracowac z toba ( pracownika i "inwestora "
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
EEEEEEEJ Baileys.....Po primo-ZADNEGO FONA NIE BYŁO-WIĘC NIE PIERDOL GLUPOT...
Pozatym jaka firma i jakie zlecenie i kto to dostanie-skoro to moje PRYWATNE OGŁOSZENIE!?
Jesli masz zamiar mieszać-pomieszaj produkty na ciasto na Nowy Rok...

ŻAL.PL
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Piszesz sam ze nie odbierasz zandych urytych numerow wiec nawet nie dzwonilam bo mam standardowo ukryty numer. Jak juz teraz masz problemy z ogarnieciem tego co kto do ciebie pisza to sie ciesze ze nie tobie ( twojej "firmie " powieze zlecenie.A zadalam ci bardzo proste pytanie czy ty (twoja "firma "posiadasz aansprakelijkheidsverzekering a jak ty w tak prostacki sposob podchodzisz do sprawy to nie chce widziec jak podchodzisz do ludzi z ktorymi pracujesz.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Baileys,umiesz czytac ze zrozumieniem?JASNO OKRESLILEM ZASADY...Temat dotyczy konkretnego zadania i nic wiecej....Dobrze płatne-w krótkim terminie...
Odpowiedz sam(a) sobie:
a aansprakelijkheidsverzekering voor berdijven masz ?
bo jak masz to chetnie umowie sie z toba na okereslenie sie co do kosztow i czasu realizacji .

Czego kosztów?jakiej realizacji???Moze moore info!!!?A skoro jak piszesz masz ukryty nr,to jak jakakolwiek rozmowa z Toba moze byc wiaząca w jakis sposób,lub wiarygodna? wiesz co piszesz????
co do prostackiego pisania i podchodzenia do sprawy-życie nauczyło skurwysyństwa stosowanego....
A ludzi w pracy traktuje jak powinienem-PO LUDZKU!!!!!....więc nie wpieraj mi czegoś-co nie ma miejsca,i o czym nie masz mglistego pojecia...Wysuwanie jakis wniosków bez potwierdzienia faktów ma sie tak,jak pieść do nosa i swiadczy o tym,o czym swiadczy.....
Słowem,standardowa Moja Niderlandia....Siedlisko (...)..i tyle
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Hmm wlasnie chyba spotkanie w sprawie kosztow i terminow nie robisz gdzies na saharze ale na miejscu gdzie mial bys mozliwosc ocenienia kosztow prac jakie mial bys wykonywac w tej sytuacji byl by ci podany aders na ktory mogles podjechac .
Po drugie co do wiarygodnosci to postawie wielki znak zapytania przy twojej osobie , skoro ty jako osoba dajace zatrudnienie innym ludziom nie potrafisz sie
1) zachowac kulturalnie
2) udzielic normalnej odpowiedzi
3) nie nie pokazales lub nie podales zeby mozna bylo ciebie sprawdzic np.: BTW nr , ani KvK nr, a nawet nie odpowiedziales na pytanie czy posiadasz w/w ubezpieczenie a ja nawet nie zapytalam o ine pozwolenia itd .
4) Nie podaje nikomu mojego prywatnego nr. dlatego mam go standart zastrzezony a z firmowego nie dzwonie w prywatnych sprawach .
5) Jak poznasz troche prawo w Nl to bedziesz wiedzial ze kazda umowa nawet ta nie spisana a ustna jest wiazaca .
6) Gdybys byl naprawde takim "biznesmenem " jak myslisz ze jestes , to bym ci nie musiala dawac tej odpowiedzi .
a co do konkretow w twoim ogloszeniu to jakos tak ich nie widze , no procz daty .
Nikt nie maze ciebie zapytac o place na poczatek bo to nie profesjonalnie a czy ty sie zachowales profesjonalnie ?
Nie trodz sie i nie odpisuj mi bo pograzasz sie tylko coraz bardziej .
Kazda proba udowodnienia mi ze tak nie jest bedzie tylko potwierdzeniem ze tak wlasnie jest.
Dale zycze ci milego popoludnia.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz co?Z google to i ja potrafe...
BTW i KVK jest moja prywatna sprawa-i nie musze tego podawac online...
Nie widze w swoich wypowiedziach zadnej niekulturalnosci...
Płaca za prace jest sprawa indywidualna...akceptujesz-lub nie...sprawdź ajzend bióra (celowo tak napisane)
Pytanie o płace i stawke zanim poznasz prace jest wielce niestosowne pani biznesłoman-nawet w cv czy motywacyjnym tego sie nie robi....wiesz to zapewne skoro rzucasz przykładami...
Napisałem-więcej info na telefon...cięzko zadzwonić!?
Nie musze sie pogrążać-twardo stapam po ziemi....
Dałem ogłoszenie-ktoś zechce,skorzysta....jutro nie ma tematu...
Wiesz?Dziwne....Bo w xuj ludzi daje xxxx ogloszeń gdzie nawet nie otwierajac i czytająć widac że tam bezprawie króluje...Ale Bzika to beee...hahahaha...spoko,wiem ocb...szkoda że nie wymieniacie szkieł kontaktowych lub okularków aby lepiej widzieć....zreszta,niewazneTEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIETY
Nie ma to jak działanie osób 3cich

@EDIT
ZE WZGLĘDU ZA INGERENCJE I DZIAŁANIE OSÓB NAD AYENTYAELIYGEANTNYCH-MOJE OGLOSZENIE I PROPOZYCJA WSPÓŁPRACY Z TA CHWILA JEST NIEAKTUALNA......

Umiesz liczyć-licz na siebie...Twoje szczęście innych jebie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie wiem Joanno co ty bierzesz ale ma niezlego kopa
Zgłoś wpis

Bliżej nas