Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Odp.:Wilem Van Rossem kto ich zna - Holandia

()
Początkujacy
Ludzie!
Nie dajcie sobie wmówić rzeczy które nie istnieją. Jeżeli pracodawca chce pieniędzy na ubezpieczenie z góry to coś jest nie do końca normalne bo to on właśnie "odciąga" pieniądze na ubezpieczenie z wypłaty dlatego:
1. Pracodawca jest odpowiedzialny za ubezpieczenie pracownika w czasie wykonywanej pracy (patrz. Arbeitswet )prawo pracy))
2. Stawki ubezpieczeń są różne dla różnych osób - dlatego, nawet w tym co przytoczyła Viooltje - minimalne stawki wynagrodzenia sa podawane brutto czyli przed odciagnięciem opłat zmiennych ( variabele belastingen) czyli podatku, ubezpieczenia, opład dodatkowych zależnych od rodzaju pracy.
3. Jakiekolwiek ubezpieczenie dodatkowe nie ma nic wspólnego z ubezpieczeniem w pracy i nie pracodawca musi się nim zajmować.
Ale to już nie mój problem żeby to przemyśleć ...

Poza tym jeżeli Sz.P. cuma przestanie już jarać, bakać, palić (patrz: profil) i popisywać się rasistowskimi kawałami (patrz: forum: Super kawały...) to może zauważy że - jak jest w poście Viooltje - "Artur" (czyli osoba kontaktowa) nie posługuje się językiem niderlandzkim a wnioskuję że posługuje sie polskim czyli, mam nadzieję, jezykiem którym posługuje sie i cuma...
Więc może by tak troche, w honorowy i godny sposób, samemu zadbać o informację?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
11 Postów
konto puste
(konto puste)
Bywalec
dobra ypsylon jak cię boli ze pale itd to tylko i wyłącznie twój problem i musisz sobie z nim poradzić we własnym jednoosobowym gronie.a co do kawałów to nie świadczą one o moich poglądach chociaż i takie mam prawo wyrażać a kawał nie ma na celu nikogo obrażać tylko jest do śmiechu a jeżeli ktoś tego nie rozumie to tez jego sprawa tak samo można się odnieśc do kawału o putinie i strefach czasowych który pod odpowiednią lupą też wydaje się bez czci dla zmarłych i szyderczy.zapytałem i oczekiwałem odpowiedzi na kontrety dziękuje że twoja osoba zajeła się przeczytaniem tego postu ale wystarczyło odpowiedzieć a ewentualne uwagi albo zachować dla siebie albo wysłać na priv.po co odbiegać od tematu?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
widzisz
nie zrozumiałeś
ale to rzeczywiście temat na inne forum
Zgłoś wpis

Bliżej nas