Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

walka!! - Holandia

2 Posty

()
Początkujacy
prosta sprawa! jak udupic holendra jak masz od niego mieszkanie!! a polowa miasta pracuje u niego!! a jest nie w porzadku!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
sa organizacje pomagajace polakom w takich sytuacjach poszukaj na googlach
Zgłoś wpis
2 Posty

()
Początkujacy
bardzo ladnie!! sa!!! chodzi mi o konkretna pomoc prawna!!prawnik!!! ktory sie nie boi!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Prawnik z reguly nie musi sie bac bo tu nie jest Polska i mysl bardziej w kategoriach holenderskich.
Po drugie to jesli cie stac to wynajecie prawnika nie stanowi zadnego problemu i jak ci doradzil
Marcin wygogluj sobie biuro prawne lub konkretnego prawnika i pozamiatane. OK licz sie z kosztami
bo tutaj nie jest to tanie plus kasa za dojazdy etc.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dla mnie sprawa jest prosta daj sobie chlopie spokoj. Nie bede sie rozpisywal dlaczego, chyba ze osoba ktora chce go pozwac ma grube konto, a z tego co napisales na to nie wyglada. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
ale Ty pracujesz u niego czy tylko wynajmujesz mieszkanie. Jak tylko wynajmujesz mieszkanie proponuje Huur team.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
bodeks3 napisał:
bardzo ladnie!! sa!!! chodzi mi o konkretna pomoc prawna!!prawnik!!! ktory sie nie boi!!!!
Porozmawiaj z Ciotką Violą ma wspaniałego kolegę prawnika - Polaka ale z wykształceniem holenderskim
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nastepny bezkultorowiec który wszystko by chciał mieć podane na tacy pod sam nos
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marcinxxx napisał:
Nastepny bezkultorowiec który wszystko by chciał mieć podane na tacy pod sam nos
Skoro to jest odpowiedz na moją informację skierowaną dla dla potrzebującego to muszę Ci coś wyjaśnić: podobno nieco kultury posiadam chociażby w zgromadzonych książkach a już całkiem poważnie - wolę mieć chamstwo wrodzone aniżeli kulturę nabytą, a to ze względu na to, że ze świeżym nabytkiem nie wiadomo jak się obchodzić.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tornado moja odpowiedz miala byc nad twoja poprostu mi neta zwiesilo to raz a jak poradzilem temu facetowi żeby sobie znalazł na googlach to z pyskiem wyskoczyl wiec dlatego bezkulturowiec
Zgłoś wpis

Bliżej nas