Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Magdalena Ty (5763 niezalogowanych)
27 Postów
hania boc
(haniaB)
Bywalec
jeans moze byc ? dzieki johen ty zawsze konkretnie Pozdrawiam
Zgłoś wpis
27 Postów
hania boc
(haniaB)
Bywalec
Jest! dlatego jest moim mezem Pozdrawiam i dziekuje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
haniaB napisał:
Ciekawe doswiadczenia masz ..do kapusty na sezonowke nie ide ...ale pod przyslowiowym krawatem tez nie chce isc wiem gdzie i jaka funkcje bede pelnic, ale w koncu nie chce przesadzic, slyszalam ze nie powinno sie przesadzic z ubiorem np na stanowisko w biurze.

Poznalem takich ktorzy robili przy kapuscie a mieli przyjechac na kierownika budowy i dostac samochod sluzbowy mam nadzieje ze zrozumialas co wczesniej chcialem przez to powiedziec. haniub mam troche inne doswiadczenia, widzisz bysmy mieli o czym porozmawiac w tym buddabarze Pozdrawiam
Zgłoś wpis
27 Postów
hania boc
(haniaB)
Bywalec
Pojmuje ...jesli sie okaze ze chca mnie do kapusty, zamiast dac mi samochod sluzbowy...to napisze tutaj moje pierwsze doswiadczenie z rozmowy z pracodawca Zycze milego wieczoru
Zgłoś wpis
27 Postów
hania boc
(haniaB)
Bywalec
No wiec rozmowa byla ok! Pytania z cyklu jak widzi Pani swoja przyszlosc za 5 lat ...odp moja: ze zmarszczkami jaka jestem, moje wady i zalety, konkretnie pod prace jakbym sie zachowala gdyby ...np ktos zaczal krzyczec przez telefon itp. Czym powinna sie charakteryzowac osoba pracujaca na tym stanowisku ...i milo bylo az nie uslyszalam stawki ...troche mnie to odrzucialo i powiem ze dostalam black out !!! a ze moj angielski nie nalezy do wybitnych to zapomnialam ta sume ale podejrzewam ze to najmniejsza stawka. Pani widzac moje oczy mowila ze firme bedzie kosztowac tez moje szkolenie(to znaczy mnie to kosztowac bedzie) i tak dalej, dlatego taka stawka ...
hmmm jesli mi ktos moze powiedzic, jaka jest najnizsza w Holandii? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
jak Tobie zaczna odciagac za to doszkolanie to zeby ci na zycie wystarczylo
pozdrawiam
Zgłoś wpis
27 Postów
hania boc
(haniaB)
Bywalec
dokladnie wiciu oby starczylo ..dlatego zastanawiam sie jaka jest najnizsza stawka placy w niskich landach
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
6,35...............
Zgłoś wpis
27 Postów
hania boc
(haniaB)
Bywalec
netto czy brutto?
Zgłoś wpis
27 Postów