Buraku z za dupia pierwszy sie przyczepiles do mojego postu uwazajac ze marihuana to nie uzywka a narkotyk hahaha dla mnie jak i dla wiekszosc ludzi bardziej przeszkadza glupota niz pisanie czasami z bledami. Tego raczej nie zmienisz takze idz hautamekki do szkoly ktora nauczy cie kojazenia i normalnego rozumowania. Dlaczego sie tak zaczeles denerwowac ktos tu kiedys napisal tylko ludzie ktorzy sa nie pewni siebie, chca sila i nerwami kogos przekonac do swoich racji Takze najpierw idz sprawdz czy masz aktualne ubezpieczenie bo moze zapomniales zaplacic bo nie zdajesz sobie sprawy ze to sie co miesiac oplaca.
Kto tu pierwszy zaczal sie unosic?? Kolega za rzecza i nawet nie zrozumial ze o tablicach pisalem do zalozyciela tematu a nie do niego hahahaha Tylko czasami mi nie odpisuj bo wejdziesz ze mna w dyskusje i znowu na tepaka wyjdziesz
Kto tu pierwszy zaczal sie unosic?? Kolega za rzecza i nawet nie zrozumial ze o tablicach pisalem do zalozyciela tematu a nie do niego hahahaha Tylko czasami mi nie odpisuj bo wejdziesz ze mna w dyskusje i znowu na tepaka wyjdziesz