Witajcie,
przed chwilą napisałem takiego oto posta. Jeżeli szukacie pracy jest to świetna opcja.
Razem z małżonką jesteśmy pracownikami etatowymi. Oboje pracujemy dla korporacji. Paulina w leasingu ja w łańcuchu dostaw LCD TV na Europę. Wszystko niby pięknie... ale kryzys daje się znacząco we znaki, a miesięczna wypłata nie daje żadnej satysfakcji, a raczej smutek... Zmęczyło nas codzienne wstawanie, miesięczna pensja i postanowiliśmy rozpocząć budowę własnego biznesu.
Po miesiącach poszukiwań znaleźlśmyi idealną możliwość. Holding, który powstał w 2005 roku w Stanach i osiągnął rekordowy poziom sprzedaży i dystrybucji w ciągu 3,5 roku działalności w branży Wellness rusza jeszcze w tym roku w Europie i szuka pierwszych dystrybutorów i liderów w Holandii, Polsce, Anglii.
Jesteśmy przekonani, że w Holandii pracuje bardzo dużo grupa przedsiębiorczych Polaków, która tak jak my chętnie skorzystałaby z szansy jaka właśnie pojawiła się na rynku.
Jeżeli zaliczasz się do tej grupy zapraszamy do kontaktu.
Tel: +48508848464
e-mail:
wysza86@gmail.com
Mamy przygotowane materiały niezbędne do rozpoczęcia biznesu. Sama Rejestracja do firmy w 2009 roku wynosi 0 EUR, więc brak jakichkolwiek kosztów na wejściu do Biznesu.
Holding jest dopiero w Fazie Pre-launch (przed wejściem do europy) więc, myślę, że nie ma nad czym się zastanawiać.
Po prostu bądźcie jednymi z pierwszych w Holandii. Każda kolejna osobą chcąca działać w firmie będzie musiała być zarejestrowana już do Twojej Firmy.
pozdrawiamy
Paulina i Rafał Wyszomirscy