Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

PILNIE SZUKAM PRACY - Holandia

Czytali temat:
(2204 niezalogowanych)
1 Post
Agnieszka Przybył
(Agnieszka27025)
Początkujacy
PILNIE SZUKAM PRACY JESTEM 26 LETNIĄ DZIEWCZYNĄ SZUKAM PRACY DORYWCZEJ LUB STALEJ NA DŁUSZY OKRES CZASU W HOLANDII JESTEM 8 MIESIECY PROSZE O PILNY KONTAKT TEL;+31645121038 AGNIESZKA
Zgłoś wpis
1 Post
Monika Stepien
(monika.iza)
Początkujacy
witaj w klubie, rowniez szukam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wsiadaj na rower i wstępuj firma w firme a na pewno cos znajdziesz
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
No ale do czego sie nadajesz?
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Strasznie dużo mieszkańców NL (rodaków szczególnie) ma ten dylemat-takie czasy, musisz być bardziej dokładna przy formułowaniu tego typu ogłoszeń. Czekamy na szczegóły

@AngryCandy
Z "nadajesz się" to mi się tylko z "na wiosnę pod pomidory" kojarzy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witajcie,

przed chwilą napisałem takiego oto posta. Jeżeli szukacie pracy jest to świetna opcja.

Razem z małżonką jesteśmy pracownikami etatowymi. Oboje pracujemy dla korporacji. Paulina w leasingu ja w łańcuchu dostaw LCD TV na Europę. Wszystko niby pięknie... ale kryzys daje się znacząco we znaki, a miesięczna wypłata nie daje żadnej satysfakcji, a raczej smutek... Zmęczyło nas codzienne wstawanie, miesięczna pensja i postanowiliśmy rozpocząć budowę własnego biznesu.

Po miesiącach poszukiwań znaleźlśmyi idealną możliwość. Holding, który powstał w 2005 roku w Stanach i osiągnął rekordowy poziom sprzedaży i dystrybucji w ciągu 3,5 roku działalności w branży Wellness rusza jeszcze w tym roku w Europie i szuka pierwszych dystrybutorów i liderów w Holandii, Polsce, Anglii.

Jesteśmy przekonani, że w Holandii pracuje bardzo dużo grupa przedsiębiorczych Polaków, która tak jak my chętnie skorzystałaby z szansy jaka właśnie pojawiła się na rynku.

Jeżeli zaliczasz się do tej grupy zapraszamy do kontaktu.

Tel: +48508848464
e-mail: wysza86@gmail.com

Mamy przygotowane materiały niezbędne do rozpoczęcia biznesu. Sama Rejestracja do firmy w 2009 roku wynosi 0 EUR, więc brak jakichkolwiek kosztów na wejściu do Biznesu.

Holding jest dopiero w Fazie Pre-launch (przed wejściem do europy) więc, myślę, że nie ma nad czym się zastanawiać.

Po prostu bądźcie jednymi z pierwszych w Holandii. Każda kolejna osobą chcąca działać w firmie będzie musiała być zarejestrowana już do Twojej Firmy.

pozdrawiamy

Paulina i Rafał Wyszomirscy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja tez szukam jakiejkolwiek pracy od jakis 4 miesiecy i bez skutku.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pomysł dobry tylko czy tu w Holandii!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zarząd firmy po uprzednich analizach poszczególnych rynków postawił na otwarcie swoich odziałów na początek jedynie w 3 krajach europejskich: Polsce, Holandii i Wielkiej Brytanii. Od tych krajów zacznie się ekspansja na pozostałe kraje.

Myśle, że Holandia, Wielka Brytania i Polska to kluczowe kraje dla nas Polaków. To właśnie w tych krajach mamy najwięcej znajomych i bliskich, którym moglibyśmy ten biznes pokazać, żeby i oni wykorzystali możliwość jaką mamy w tym momencie.

Zapraszamy na priv, chętnie pomożemy wdrożyć się w biznes zanim jeszcze wejdzie na rynek.

Otwarcie w Polsce zaplanowane jest na 09 Września 2009. Następne są: Wielka Brytania, Holandia

Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
3 Posty
Kate+Kris Rusek
(zakochani)
Początkujacy
Czesc Wam.Jestem zainteresowany tym watkiem na temat biznesu.
Zgłoś wpis

Bliżej nas