Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Maciej Błaszczyk sebspeedy tomekmilutki28 Bierzunski (1599 niezalogowanych)
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
implicit.harvard.edu/implicit/

I wyszło, że nie lubię białych, KiSS powiadasz... "Keep it sophisticatedly simple"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Right

ano wlasnie. kiedys mialem przyjemnosc rekrutowania handlowcow. Przyszedl postawny kolega po biotechnologii. Rozmowa nijak sie nie klei. W koncu zlapalem zaczep o! ma kurs z autoprezentacji. Pytam:
- no i czego sie pan tam nauczyl?
Delikwent, kandydat na handlowca, inteligent po studiach, badz co badz trudnych, wzruszyl ramionami, i w pozycji skruszonej odrzekl:
- no jak to czego? Autoprezentacji!: ))))))))))))))))
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Już kiedyś brałem udział w tego typu ankiecie na początku tego roku, było miło i dużo zabawy
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
QRWA....najbardziej do nas pasuja misie koala, wilki i tygrysy. to sa kurwa jakies zarty. jak mozna nas porownac do takich zwierzat. Anka... zastanow sie kurwa po czyjej stronie grasz . Pastuchy jebane. Nie pozdrawiam . chcialem pomoc, ale wkurwila mnie ta ankieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Czarny85 napisał:
QRWA....najbardziej do nas pasuja misie koala, wilki i tygrysy. to sa kurwa jakies zarty. jak mozna nas porownac do takich zwierzat. Anka... zastanow sie kurwa po czyjej stronie grasz . Pastuchy jebane. Nie pozdrawiam . chcialem pomoc, ale wkurwila mnie ta ankieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czarny jestes jedyny w swojej rasie
Zgłoś wpis

Bliżej nas