Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Słuchacie muzyki z krajów Beneluksu? - Holandia

54 Posty
Yan Piątek
(piątek)
Gaduła
Czy słuchacie muzyki z krajów Beneluksu? Czy w ogóle ją znacie?

ANOUK - For Bitter Of Worse debiutuje na 24 miejscu e-migrant chart' 30 - http://e-migrant.eu/wiadomosci,e_migrant_chart_30,61,1.html to kawał solidnej rockowej ballady. Mimo, iż Marek Niedźwiecki próbował ją promować w Polsce to jakoś nie dociera do Polaków, a szkoda...
Posłuchajcie sami

Wróciło też dawne 2 Unlimited, tym razem pod szyldem Ray & Anita

W Belgii na 1 miejscu jest obecnie Milk Inc - ''Storm'', na e-migrant chart' 30 dopiero w propozycjach

Również w propozycjach piękna ballada zespołu The Ditch- ''Crash''

[b]

Jak macie ochotę przyjrzeć się największym przebojom wszechczasów z Belgii i Holandii to zapraszam na strony poniżej. Mile widziane Wasze sugestie. Wkrótce powstanie ciąg dalszy zestawień. Być może macie jakieś propozycje? Komentarze pod zestawieniem mile widziane
Belgia - http://e-migrant.eu/nowosci,rozrywka,8,1,z_historii_muzyki_rozrywkowej_cz,292.html
Holandia - http://e-migrant.eu/nowosci,rozrywka,8,1,z_historii_muzyki_rozrywkowej_cz,291.html
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zdecydowanie tak. Anouk jest bardzo znana, rzeczywiscie jest swietna artystka. Kolo niej Kane z utworem Surrender, Marco Borsato; Blof ! Jan Smit i ta reszta tego typu chlopcow , jak dla mnie, jest malo i interesujaca. Poza tym jest jeszcze wieeeeeele nazwisk ,ktore mozna wymienic i zaproponowac. Ja osobiscie slucham przeroznej muzyki i zdecydowanie jestem otwarta na muzyke tutejszych artystow
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
CHYBA JESTEM ZACOFANY BO NIE ZNAM CHYBA ANI JEDNEGO ARTYSTY Z KRAJOW BENELUKSU ALE CHWILA CHYBA KATE RAIEN JEST Z BELGII,,,?????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MNICH79 napisał:
CHYBA JESTEM ZACOFANY BO NIE ZNAM CHYBA ANI JEDNEGO ARTYSTY Z KRAJOW BENELUKSU ALE CHWILA CHYBA KATE RAIEN JEST Z BELGII,,,?????
Anouk na pewno znasz...
Zgłoś wpis
54 Posty
Yan Piątek
(piątek)
Gaduła
Tutuska napisał:
zdecydowanie tak. Anouk jest bardzo znana, rzeczywiscie jest swietna artystka. Kolo niej Kane z utworem Surrender, Marco Borsato; Blof ! Jan Smit i ta reszta tego typu chlopcow , jak dla mnie, jest malo i interesujaca. Poza tym jest jeszcze wieeeeeele nazwisk ,ktore mozna wymienic i zaproponowac. Ja osobiscie slucham przeroznej muzyki i zdecydowanie jestem otwarta na muzyke tutejszych artystow

nowa Anouk jest fantastyczna, Kane - ''Surrender'' juz wypadło z e-migrant chart' 30 ale było nawet na 6 miejscu. Ale już jest nowy, kolejny Kane, Borsato czy Jan Smit to typowo holenderscy wykonawcy więc niekoniecznie muszą przypaśc Polakom do gustu ale już takie wielkości jak Within Temptation, Ray & Anita czy Clan OF Xymox sa Polakom znani co równiez widac na tej Liście. E-migrant chart' 30 po to powstał by właśnie poznawać muzykę stąd no i przy okazji fajnie się bawić.
Kate Ryan tez była kiedyś na 1 miejscu.
Zgłoś wpis
54 Posty
Yan Piątek
(piątek)
Gaduła
MNICH79 napisał:
CHYBA JESTEM ZACOFANY
jeżeli czujesz się zacofany to zajrzyj pod adres poniżej, staramy się wyszukiwać z nowości fajne i ciekawe kawałki, również z Polski http://e-migrant.eu/wiadomosci,e_migrant_chart_30,61,1.html. Klikasz przy tytule w VIDEO i otwiera się teledysk.
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Anouk,Kane,Within Temptation-zdecydowanie tak Niekoniecznie Borsato,chociaz niektore kawalki ma niezle
Zgłoś wpis
54 Posty
Yan Piątek
(piątek)
Gaduła
Borsato uwielbiam to

ale wrsja koncertowa jest duzo lepsza z tym, że nie można jej umieszczac na innych portalach
Jest jeszcze Rood = dla Holendrów to jeden z hitów wszechczasów

Przynajmniej widać, że Holendrzy żyją swoją muzyką i świetnie śpiewają podczas koncertów. Sam mogłem to usłyszec na własne uszy.
Cofnijmy się jednak dużo wstecz; Fokus, Golden Earning, Kayak czy Shockin Blue i ich słynne Venus
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
oni maja naprawdę dużo dobrej muzyk,pierwsze co usłyszałam jak tu przyjechałam to był Borsato,ale za nim nie przepadam,Anouk,super wokalistka,pierwszy koncert na jakim tu byłam to własnie Anouk,no i te dwa zespoły,ekstra:

Zgłoś wpis

Bliżej nas