Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
mgh napisał:

Dlaczego jesce nikt nie zapodal tego wyginajacego holendera (Bobby Farrell) z Gaasperdam, Amsterdam Zuidoost?
[/quote]

Hey mgh
Ja tam pamietam, ale on teraz mieszka w Hiszpanii. Wiesz, ze oni jeszcze koncertuja? Ostatnio byli na tournee w Petersburgu i Moskwie. Wiadomosci z pierwszej reki. Moja ulubiona kolezanka (i sasiadka) spiewa w Boney M.

A zna ktos Mr Polska?...

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:

A zna ktos Mr Polska?...

Tego Mr Polska co spiewa "wie is polski ", "pali sie to" (ft. macca sqoud) no i ambasador Aldi supermarkten.

Jego nowy wideoklip mi bardzo przypomina:
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:

Hey mgh
Ja tam pamietam, ale on teraz mieszka w Hiszpanii. Wiesz, ze oni jeszcze koncertuja? Ostatnio byli na tournee w Petersburgu i Moskwie. Wiadomosci z pierwszej reki. Moja ulubiona kolezanka (i sasiadka) spiewa w Boney M.

Nie wiedzialem . Hiszpania jest dla emerytow holenderskich jak Hawaii cruises dla Amerykanow.
Kiedys oglodalem reportasz i M byl finansowo niezle spukany, czego sie nie spodziewalem po swiatowej ekspansji.
Fajnie wiedziec !

Ps. Jezeli chce autograf mam sie do Ciebie kierowac?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
a pamietacie watskeburt ??? hehe

Pamietam ten shizzle, mnie osobiscie ten kawalek wpadl w ucho: doe de stofzuiger..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no jesli chodzi o odpowiedz na pytanie
to tak ! slucham muzyki krajow beneluxu
znam na pamiec wszystkich wykonawcow alfabetycznie
muzyka ta stala sie moja wielka pasja
nie moge spac nie moge jesc
wciaz mysle o tej wspanialej muzyce
codziennie spedzam kilka godzin dziennie w you tube
aby wkleic pare linkow na forum z ta muzyka
co tu duzo pisac - ja kocham ta muzyke
i cale moje zycie jest jej podporzadkowane
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bravo kolek !!!

pffffffffffffffff
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
mgh napisał:

Nie wiedzialem . Hiszpania jest dla emerytow holenderskich jak Hawaii cruises dla Amerykanow.
Kiedys oglodalem reportasz i M byl finansowo niezle spukany, czego sie nie spodziewalem po swiatowej ekspansji.
Fajnie wiedziec !

Ps. Jezeli chce autograf mam sie do Ciebie kierowac? [/quote]

Haha, ok, swoj doloze gratis

W 1985 Glenda wygrala soundmixshow, w ktorym Gerard Joling zajal 3-cie miejsce. W Boney M sklad sie czesto zmienial, tylko "Piet" pozostal na stale. No, ale to jego lamance byly wizytowka zespolu
Zgłoś wpis
54 Posty
Yan Piątek
(piątek)
Gaduła
Kane & Ilse de Lange
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Zgłoś wpis