Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz

i hit z zeszlego roku ( nie kłócić się ze mna grali to często w radiu )

a to lubie najbardziej:

a pewnie że słucham, dobrze że cały rok nie puszczają piosenek wyborczych
jak sie słucha tej z VVd to sie płakac chce... troche zalatuje pod myslovitz długość dźwięku samotności, pomidory tez miały taką sobie piosenkę, i ciesze się że nie ogłuchłam od CDA A A A
Zgłoś wpis
54 Posty
Yan Piątek
(piątek)
Gaduła
Na ''Mi Rowsu'' nawet głosowali Polacy. Zobaczcie Podsumowanie Listy AD 2009 - http://e-migrant.eu/wiadomosci,podsumowanie_2009,149,1.html
Nowy Jantje tez już na Liście.
A jak Wam się podoba holenderska propozycja do Eurowizji 2010?

Zapraszam do udziału w sondzie. Polska, Belgia czy Holandia? http://e-migrant.eu/nowosci,rozrywka,8,1,eurowizja_2010_zobacz_kandydatow,318.html
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Niezła kaszanka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
sza lali sza lala zaraz rzygne
nie ma co,tekst ponadczasowy hehe
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
hacitta napisał:
sza lali sza lala zaraz żygne
nie ma co,tekst ponadczasowy hehe

nie ma co ja też się dołączę do rzygania
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
Niezła kaszanka

kaszanka????? to ....kupa poprostu jest, tak jak caly ten festival ....to jeden wielki zlepek kup.
sorki za doslownosc...jezeli wasza wyobraznia doprowadzila was do uwolnienia pawia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Popularna na poczatku lat 80tych grupa: Doe Maar (niektorych z was jeszcze na swiecie nie bylo)

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Z konca lat 80tych znany bardzo dobrze rowniez w Polsce utwor Candy Dulfer i Deve Stevart:

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Total Tuch i Trijntje Oosterhuis:

Zgłoś wpis

Bliżej nas