aga05 napisał:
tak, zgadzam sie z toba w niektorych czesciach twojej wypowiedzi i tak moge chodzic po ulicy i krzyczec co mi sie podoba,
bo to ja poniose odpowiedzialnosc za swoje czyny, a ciemnogrod to dla mnie ci ktorzy probuja mowic
mi ze nie mam takiego prawa
Ja tez poniekad sie z toba zgadzam. Kazdy ma prawo robic co chce z tym ze poniesie odpowiedzialnosc. Tak pewnie ze masz prawo, ale jak podejdzie policjant do ciebie i powie ci ze masz poniesc odpowiedzialnosc bo tak mowic nie mozna, to wedlug twojej logiki on moze ci to powiedziecco mozesz czy nie, czy tylko odbebnisz kare i dalej bedziesz chodzic po ulicy krzyczac?
Bez pewnych praw to dopiero bylby ciemnogrod!
Nikt ci nie mowi co masz myslec, tylko krytykuje jak myslisz, co na forum wedlug mnie jest normalne puki sie kogos nie obraza. Ale to cienka granica.... Jesli ktos ma prawo powiedziec brudas, ja mam prawo powiedziec ze mi sie to nie podoba!!!
Nigdy nikogo nie skrytykowalas ze cos nie tak robi, powiedzial? Taka wolna jestes?bo ja takich ludzi nie znam, wlacznie ze mna, i dziwi mnie ze zamiast powiedziec co myslisz i trwac przy tym jak to robi wolna osoba mowiesz Markowi co ma nie robic, czyli sama robisz to o co go oskarzasz... I tak sie kolko zamyka.
Pozdrawiam