Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Z Holandii do Hiszpanii - Holandia

1 Post
Anna Zalewska
(Ibermaxx)
Początkujacy
Witam serdecznie
Z pewną dożą nieśmiałości chciałabym zaprosić Polaków mieszkających w krajach Beneluxu do Hiszpanii.
Jeżeli myślisz o przeprowadzce w ciepłe klimaty zapraszamy do Alicante. Prowadzimy tutaj biuro nieruchomości, zajmujemy się sprzedażą i wynajmem domów, apartamentów i willi w pobliżu plaż i pól golfowych. Nie pobieramy prowizjii od kupującego.Codziennie z Amsterdamu i innych miast Holandii, Belgii jest kilka tanich połączeń do Alicante.
Także gdybyście chcieli "łyknąć" trochę słońca lub się tutaj przeprowadzić zapraszam do nas.
Wszelkie info znajdziecie na naszych stronach poświęconych wynajmowi i sprzedaży.
www.hiszpania-apartamenty.pl
IBERMAXX Nieruchomości
Pozdrawiam serdecznie
Anna Zalewska
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Ja polecam wakacje w Hiszpanii ale nad przeprowadzka bymsie mocno, mocno zastanowila- bezrobocie w Hiszpani bije wszelkie rekordy- pod koniec poprzedniego roku wynosilo ok 19 % a wedlug zapowiedzi - ma przekroczyc 20%. Dla porownania- bezrobocie w Holandii wynosi (nie jestem w 100% pewna bo cos nie umiem znalezc nowych danych) pomidzy 8%-10% a wiele osob wie, ze juz teraz w Holandii ciezko znalezc prace. Jak ktos nie ma dobrego, w miare pewnego planu na zycie w Hiszpanii to odrazam. Sloneczko przyciaga ale co dalej ...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ja tez polecam wakacje w hiszpani
ale jeszcze bardziej wnikliwe sprawdzenie tej oferty
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Ja tez absolutnie polecam prace sezonowa w Hiszpanii- wakacje to okres, w ktorym w Hiszpanii wzrasta zapotrzebowanie na kelnerow, barmanow, properow i wielu innych. Lloret de Mar i cale okolice Costa Brava wrecz wolaja o pracownikow sezonowych Polecam- praca polaczona z niezapomniana zabawa
Zgłoś wpis

Bliżej nas