Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
doktor napisał:
Qrde! ja znam kogoś kto was pogodzi-no jesli o strzelanie chodzi to Antczak -apropos nie wiem czy wiecie ,organizujemy wyjazd do Paryża na weekend,jest kilka wolnych miejsc....hmmmm marek_ms Tobie odradzam Antczak jedzie-ochrona musi być

co do strzelania-Ja tam wole z oka postrzelać

wezcie go do tego paryza i zostawcie w Tamizie haha
taki zart odnosnie eutanazji i aborcji
a moze to jest podrzeganie do zabojstwa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
OOOOO Fuck Jola Rutowicz

Błagam przestancie bo już tutaj nie zawitam brzuch mnie boli od śmiechu

LITOŚCI
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ciebie kolek do do szamba by trzeba wrzucic bo szkoda by bylo rzeki
zanieczyszczac
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
chcesz abym ich poszukal ?
jak raz piszesz ze mieszkasz w nl 8 lat
a pozniej 15 wiec lepiej to sam zrob i szybko usun pozerze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie trzeba kawalow czytac ani szukac innego rozsmieszacza...wystarczy wejsc na to forum LUDZISKA WYLUZUJCIE
Zgłoś wpis
5 Postów
just born
(justborn)
Początkujacy
Cześć psychole! Czy wam się to podoba czy nie, osiągnąłem sukces! Carla wróciła do dzieci i czy jej się to podoba czy nie, nakazem urzędu musi się nimi opiekować pod nieobecność męża. Za mądre opinie dziękuje, a reszta niech mnie w dupe pocałuje .
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek napisał:
czarniutki napisał:
widzisz mareczku ??? teraz uważasz, że tylko Ty znasz obsługe gnata i ze tylko Ty masz krew innego na sobie ???
skoncz pierdolić . bo to już było

krzysiu prosze cie mareczek i krew innego na sobie buhahahahahah
w jednym watku mieszka w nl 8 lat w drugim juz 15 do tego kilkanascie lat w bialowiezy
ze o buenos aries juz nie wspomne strzela podrozuje i sam juz chyba nie wie kim jest a jeszcze kilka lat w munderze ale to chyba w tym lesie w bialowiezy
tanczy spiewa recytuje taki nasz polski james bond
a raczej jola rutowicz tego portalu

dlatego ma fotki z daleka i w okularach zeby ukryc swoj zacny wiek
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
justborn napisał:
Cześć psychole! Czy wam się to podoba czy nie, osiągnąłem sukces! Carla wróciła do dzieci i czy jej się to podoba czy nie, nakazem urzędu musi się nimi opiekować pod nieobecność męża. Za mądre opinie dziękuje, a reszta niech mnie w dupe pocałuje .
Twoje gadanie o kant dupy można potłuc, wątpię ze cokolwiek twój post tu spowodował
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
justborn napisał:
Twoje gadanie o kant dupy można potłuc, wątpię ze cokolwiek twój post tu spowodował

spowodował właśnie kolejną mini wojenkę
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
nie bo wiecie, bo nederlandcy urzednicy czytaja to forum .............. ciiiiiiiiiiiiiiiii

lovelovelove
Zgłoś wpis

Bliżej nas