Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
(22631 niezalogowanych)

(kolek)
Początkujacy
doktor napisał:
Qrde! ja znam kogoś kto was pogodzi-no jesli o strzelanie chodzi to Antczak -apropos nie wiem czy wiecie ,organizujemy wyjazd do Paryża na weekend,jest kilka wolnych miejsc....hmmmm marek_ms Tobie odradzam Antczak jedzie-ochrona musi być

co do strzelania-Ja tam wole z oka postrzelać

wezcie go do tego paryza i zostawcie w Tamizie haha
taki zart odnosnie eutanazji i aborcji
a moze to jest podrzeganie do zabojstwa
Zgłoś wpis

(doktor)
Początkujacy
OOOOO Fuck Jola Rutowicz

Błagam przestancie bo już tutaj nie zawitam brzuch mnie boli od śmiechu

LITOŚCI
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
ciebie kolek do do szamba by trzeba wrzucic bo szkoda by bylo rzeki
zanieczyszczac
Zgłoś wpis

(kolek)
Początkujacy
chcesz abym ich poszukal ?
jak raz piszesz ze mieszkasz w nl 8 lat
a pozniej 15 wiec lepiej to sam zrob i szybko usun pozerze
Zgłoś wpis

(Izek78)
Początkujacy
nie trzeba kawalow czytac ani szukac innego rozsmieszacza...wystarczy wejsc na to forum LUDZISKA WYLUZUJCIE
Zgłoś wpis
5 Postów
just born
(justborn)
Początkujacy
Cześć psychole! Czy wam się to podoba czy nie, osiągnąłem sukces! Carla wróciła do dzieci i czy jej się to podoba czy nie, nakazem urzędu musi się nimi opiekować pod nieobecność męża. Za mądre opinie dziękuje, a reszta niech mnie w dupe pocałuje .
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek napisał:
czarniutki napisał:
widzisz mareczku ??? teraz uważasz, że tylko Ty znasz obsługe gnata i ze tylko Ty masz krew innego na sobie ???
skoncz pierdolić . bo to już było

krzysiu prosze cie mareczek i krew innego na sobie buhahahahahah
w jednym watku mieszka w nl 8 lat w drugim juz 15 do tego kilkanascie lat w bialowiezy
ze o buenos aries juz nie wspomne strzela podrozuje i sam juz chyba nie wie kim jest a jeszcze kilka lat w munderze ale to chyba w tym lesie w bialowiezy
tanczy spiewa recytuje taki nasz polski james bond
a raczej jola rutowicz tego portalu

dlatego ma fotki z daleka i w okularach zeby ukryc swoj zacny wiek
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
justborn napisał:
Cześć psychole! Czy wam się to podoba czy nie, osiągnąłem sukces! Carla wróciła do dzieci i czy jej się to podoba czy nie, nakazem urzędu musi się nimi opiekować pod nieobecność męża. Za mądre opinie dziękuje, a reszta niech mnie w dupe pocałuje .
Twoje gadanie o kant dupy można potłuc, wątpię ze cokolwiek twój post tu spowodował
Zgłoś wpis

(doktor)
Początkujacy
wiedźma napisał:
justborn napisał:
Twoje gadanie o kant dupy można potłuc, wątpię ze cokolwiek twój post tu spowodował

spowodował właśnie kolejną mini wojenkę
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
nie bo wiecie, bo nederlandcy urzednicy czytaja to forum .............. ciiiiiiiiiiiiiiiii

lovelovelove
Zgłoś wpis

Bliżej nas