Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Maandag -maandag tot woensdag dus nu, en de helft van de week in kont
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
caly dzien wydawalo mi sie ze jest sroda
dobrze tu czasem zajrzec
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nom czasem oświecenia można doznać
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Adamm napisał:
wiedźma napisał:
czy ktoś może mi powiedzieć coś pozytywnego w ten deszczowy cholerny poniedziałek...
Co za pieny i wspanialy dzien , zzarlem pyszne ravioli i wytrabilem butelke merlota....zycie jest piekne.....jeszcze tiramisu na mnie czeka....ale jazda

smacznego,qrwa,smacznego, aż mi lepiej
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
Adamm napisał:
wiedźma napisał:
czy ktoś może mi powiedzieć coś pozytywnego w ten deszczowy cholerny poniedziałek...
Co za pieny i wspanialy dzien , zzarlem pyszne ravioli i wytrabilem butelke merlota....zycie jest piekne.....jeszcze tiramisu na mnie czeka....ale jazda

smacznego,qrwa,smacznego, aż mi lepiej

Tiramisu juz nie dalem rady.....moze ktos ma ochote zapraszam!!!
Mam jeszcze polska surowa i debowa wlasnie otwieram
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
wiedźma poprawie Ci nastroj bo Ja mam gorzej niz Ty(tylko ze bede klamac parszywie ale tego co w nawiasie nie widzisz)wiec tak nie lubie poniedzialku,nie lubie tez wtorku,sroda jest beznadziejna,czwartek szkoda gadac,piatek jest do dupy,sobota tragedia a niedziela daj ze Mi spokoj
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
dobra już mi naprawdę lepiej,a na dowód dla wszystkich, w ten "fajny",poniedziałkowy wieczór...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
dobra już mi naprawdę lepiej,a na dowód dla wszystkich, w ten "fajny",poniedziałkowy wieczór...

ten genialny utwor , kojarzy mi sie z lista przebojow pr.3 Niedzwieckiego , kto z Was pamieta te sobotnie a pozniej piatkowe wieczory?
a poza tym to uwielbiam poniedzialki!!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma! wytrzymaj jeszcze chwilke!!!!! niedlugo wtorek!!!! dasz rade nie pozwolisz zeby nasza praca poszla na marne
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
ten genialny utwor , kojarzy mi sie z lista przebojow pr.3 Niedzwieckiego , kto z Was pamieta te sobotnie a pozniej piatkowe wieczory?

ja pamiętam , już chyba wtorek ...
Zgłoś wpis

Bliżej nas