Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Izek78 napisał:
Ech...trudno sie z tym nie zgodzic A rownowaga musi byc

Nie rób mi tego i zgadzaj się ze mną chociaż w poniedziałki, proszęęęę
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
inyourface napisał:
Izek78 napisał:
Ech...trudno sie z tym nie zgodzic A rownowaga musi byc

Nie rób mi tego i zgadzaj się ze mną chociaż w poniedziałki, proszęęęę

Przezciez ja Ci nic nie robie.....
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
tak dawno nie czułem się pokrzywdzony, widzę że nie dasz mi satysfakcji
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Biudunia
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A Ja tam lubie wszystkie dni tygodnia no moze deczko bardziej weekend Pozdrowionka i caluski
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zawital Krzys ze swoimi calusami i od razu optymizmem powialo w ten deszczowo upiorny poniedzialek
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
hehehe, Blondyn Ty jak zwykle pozytywny pozytywny filip z konopi w tym smętnym temacie pozdrawiam również!

Izek78 napisał:
Zawital Krzys ze swoimi calusami i od razu optymizmem powialo w ten deszczowo upiorny poniedzialek

Do mnie te całusy jakoś nie przemawiają ale niech już będzie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
inyourface napisał:
hehehe, Blondyn Ty jak zwykle pozytywny pozytywny filip z konopi w tym smętnym temacie pozdrawiam również!

Izek78 napisał:

Do mnie te całusy jakoś nie przemawiają ale niech już będzie

Przemawiaja czy nie,to nie da sie zanegowac pozytywnego podejscia BlondynaI chyba o to chodzi,trza byc pozytywnie nastawionym!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
czy ktoś może mi powiedzieć coś pozytywnego w ten deszczowy cholerny poniedziałek...
Co za pieny i wspanialy dzien , zzarlem pyszne ravioli i wytrabilem butelke merlota....zycie jest piekne.....jeszcze tiramisu na mnie czeka....ale jazda
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm...to chyba wzbudzanie zazdrosci a nie odczuc pozytywnych

Pozdrowionka
Zgłoś wpis

Bliżej nas