Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Hmmm...no tego to ja nie wiem.ale myslalam ze takie madre chlopaki maja swoje sposoby....Kurcze blad w mysleniu,trza naprawic Moj optymizn ulotnil sie wczoraj na sama mysl o poniedzialku.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
inyourface napisał:
Skąd my Ci optymizmu tu natrzepiemy Izku hehe, mi się skończył około 9 rano, kolejnej dostawy oczekuję ze zmianą daty, zgłoś się po 24

dzieki-wpisałem wiadomość na stronie z tego linku,który mi podesłałes,ale jak widzisz założyłem nowy post bez sensu co nie
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Myślisz, że twój jest gówniany? mylisz się hehe

@doktor
nic się nie stało, byle dotarło do "góry". Najgorsze, że burdel w tym temacie robimy Ale chyba nam wybaczą

@Izek78
Hmmm...no tego to ja nie wiem.ale myslalam ze takie madre chlopaki maja swoje sposoby....
Halooooo! Widział ktoś mądrych chłopaków?
i OWSZEM chłopcy mają swoje sposoby, z przyczyn technicznych tutaj niedostępne
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hehehe....no tak ale czyjes nieszczescie wcale nie jest mi pociecha

Ale znajdz tu temat w ktorym nie ma burdelu....chyba ciezko bedzie
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
@Izek78
Wszyscy wiedzą, że jest-ale kto używa?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tak,ale nie kazdy wie o tym,a dzieki Tobie dowiedzielismy sie o opcji "EDIT" dzieki za oswiecenie....
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
dobra, tą edycję spaprałem

Let the BURDEL begin!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
inyourface napisał:
@Izek78

Fakt,niewielu....
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Izek78 napisał:
inyourface napisał:
@Izek78

Fakt,niewielu....

Na szczęście forum jest tematycznie lekkie i stosunkowo małe, nie ma potrzeby wyszukiwania jakichś konkretnych ratujących życia informacji, więc burdel aż tak nie boli gdzieś musi być, żeby gdzieś go nie było-równowaga w naturze musi być

i trochę popeliny na wypchanie dziury w poście
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ech...trudno sie z tym nie zgodzic A rownowaga musi byc
Zgłoś wpis

Bliżej nas