Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
gaab napisał:
Popieram. Ja pale tylko camele, dotej pory byly nie zamcne.

wykrywacz ironii nie zaskoczył chyba wiedźma nie miała na myśli wyrobów tytoniowych hahahaha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
inyourface napisał:
gaab napisał:

wykrywacz ironii nie zaskoczył chyba wiedźma nie miała na myśli wyrobów tytoniowych hahahaha

kolego jest tutaj jakis limit dzienny na wysyłanie wiadomosci???

juz 2gi dzien tak mam ,wysłałem moze 10 i pokazuje sie komunikat teraz,że nie moge wysłac narazie więcej wiadomosci
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
gaab napisał:
No Vaals jeszcze do wczoraj nalezal do Holandi,Szkoda ze niemoge troche tego sloneczka wam poslac
nie za wcześnie na palenie?

Wiedzma buhaha
ten poniedzialek musisz miec okropny
pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
doktor napisał:
inyourface napisał:
gaab napisał:

juz 2gi dzien tak mam ,wysłałem moze 10 i pokazuje sie komunikat teraz,że nie moge wysłac narazie więcej wiadomosci

dzielnicowy cie przyblokowal
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie wnikam dalej ,i tak jest fajnie jutro wtorek .Juz niedaleko do piatku.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
doktor napisał:
inyourface napisał:
gaab napisał:

dzielnicowy cie przyblokowal

Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
doktor napisał:

Niestety nie odpowiem ci na to pytanie, bo nie maczałem palców w stawianiu tej strony. Napisz do admina, ale mi zdarzało się pisać kilkanaście wiadomości dziennie i nie było problemu. Ale skoro wyskakuje monit, to najprawdopodobniej jest jakieś ograniczenie. Myślę, że możesz poprosić też o jego usunięcie:
www.mojaniderlandia.pl/forum/showcat/pom...landia.pl/page1.html
Kilka osób podpisze się pod problemem i pewnie coś z tym zrobią
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witam...w ten upiornie deszczowy poniedzialek....
U mnie z humorem tez nie najlepiej...i tez nie lubie poniedzialkow...
I troche optymizmu by sie przydalo...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
inyourface napisał:
doktor napisał:

Niestety nie odpowiem ci na to pytanie, bo nie maczałem palców w stawianiu tej strony. Napisz do admina, ale mi zdarzało się pisać kilkanaście wiadomości dziennie i nie było problemu. Ale skoro wyskakuje monit, to najprawdopodobniej jest jakieś ograniczenie. Myślę, że możesz poprosić też o jego usunięcie:
www.mojaniderlandia.pl/forum/showcat/pom...landia.pl/page1.html
Kilka osób podpisze się pod problemem i pewnie coś z tym zrobią

Dzinx
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Skąd my Ci optymizmu tu natrzepiemy Izku hehe, mi się skończył około 9 rano, kolejnej dostawy oczekuję ze zmianą daty, zgłoś się po 24
Zgłoś wpis

Bliżej nas