Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Dla mnie poniedzialek to najbardziej energetyczny dzien tygodnia Dlatego zaraz te energie ide spozytkowac na male porzadki A coz moze byc lepszego niz doszczowy, ciemny poniedzialek, troche muzy i sciery w lapie
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Poniedziałki śmierdzą
Zawsze czuje się tak jakoś zawieszony między weekendem, a rzeczywistością...już z tym nie walczę, tym bardziej, że szef się już nawet nie gniewa

@Wiedźma
dobrą muzykę wrzucasz pozostanę w klimacie
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
trochę lepiej... może dzisiaj nikogo nie zagryzę
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
to ja sie tak czuje w niedziele. Niby jeszcze weekend ale niewiele mozna zrobic bo zaraz poniedzialek... Niedziela ssie ;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
O jeden poniedzialek blizej do wiosny, a w mojej okolicy nie pada .Swieci sloneczko jest jedenascie stopni jest soper.
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła

"YOU GOT TO BREATHE MAN, BREATHE!"

będzie dobrze, poniedziałek praktycznie "zamknięty"

@gaab
11 stopni? tutaj mokro i tylko 1 powyżej zera...My w tym samym kraju mieszkamy!?

@Sus
Zła taktyka hehe. Musisz sobie ten "zawieszony" dzień przenieść z niedzieli na te PŁATNE chyba, że jeszcze obowiązuje Cię szkoła...tam zawieszeń nie wybaczają
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No Vaals jeszcze do wczoraj nalezal do Holandi,Szkoda ze niemoge troche tego sloneczka wam poslac
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
gaab napisał:
No Vaals jeszcze do wczoraj nalezal do Holandi,Szkoda ze niemoge troche tego sloneczka wam poslac
nie za wcześnie na palenie?
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
wiedźma napisał:
gaab napisał:
nie za wcześnie na palenie?

owszem...NIE nie w poniedziałek hehe
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Popieram. Ja pale tylko camele, dotej pory byly nie zamcne.
Zgłoś wpis

Bliżej nas