Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
to nie jest tak ze ja akceptuje takich rodziców,tylko matkę to wszyscy by ukamienowali,a tatuś? no cóż, bywa...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
[quote]wiedźma napisał:
ilu jest facetów którzy tak robią,ale ich się tak za to nie krytykuje, może mi ktoś wyjaśnić dlaczego?

Wiedzma,bo panuje odwieczna zasada ....facetowi wolno,ale kobiecie juz nie....To sie nazywa spawiedliwosc w meskim wydaniuPozdrowienia[/quot

pragne stanowczo zaprotestowac !!!!!
w kwesti pozostawiania dzieci tym samym jest facet co kobieta czyli nikim !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tatusia nikt nie widzi w takich sytuacjach....bo jak powiedzialam wczesniej .... tatusiom wiele jest wybaczane,a matki sie kamienuje....coz,wlasnie tak bywa.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
[quote]Izek78 napisał:
[quote]wiedźma napisał:
ilu jest facetów którzy tak robią,ale ich się tak za to nie krytykuje, może mi ktoś wyjaśnić dlaczego?

Wiedzma,bo panuje odwieczna zasada ....facetowi wolno,ale kobiecie juz nie....To sie nazywa spawiedliwosc w meskim wydaniuPozdrowienia[/quot

pragne stanowczo zaprotestowac !!!!!
w kwesti pozostawiania dzieci tym samym jest facet co kobieta czyli nikim !!![/quote]

A ja sie stanowczo z tym zgodze!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
O JEZU !!!
CARLA SIE ZALOGOWALA !!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
O Jezu!!!
Kołek sie wystraszyl
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
porywacze i kidnaperzy grasują na ulicach. głośny żal pozostawionych na pastwę losu dzieci odbija się echem po do połowy zapełnionych postami stronach. ojciec w rozpaczy rwie ostatnie gacie.

Mówię wam, zgroza

kuniec świata się zbliża

____niechybnie_!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zankowski napisał:
O Jezu!!!
Kołek sie wystraszyl

Zankowski to ty lobuzie !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
KOLEK wszystkiego najjj i zdrowika!!

oczywiscie wielkie dzieki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zanim sie wszyscy zjemy! Moze zapytamy o opinie Dr Phila?

A tak ogulnie to ten zwiastun + soundtrack pasuja do tego postu.

Zgłoś wpis

Bliżej nas