Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
aga05 napisał:
to moze jak jakas sflustrowana matka poczyta sobie co ludzie mysla o porzucaniu dzieci to zastanowi sie dwa razy zanim zrobi cos czego nie powinna i w ten oto wirtualny sposob tez pomozemy jakiemus dziecku?

IMO szanse są małe, ale może masz rację. Nikt nie ma dobrego zdania o matkach porzucających dzieci i myślę że zdają sobie z tego sprawę już na etapie kiedy w ich głowach kłębi się taki pomysł. Dlaczego więc to robią mając świadomość, że społeczeństwo nimi wzgardzi? Zdaje się, że "wścieklizna macicy" działa warstwę niżej niż logika wstyd czy honor. Słyszałem, że gdzieś bliżej rdzenia kręgowego Przepraszam, że nie udało mi się zachować pełnej powagi, ale przypomniał mi się pewien film, fragment niżej

"pasek ci się ciągnie"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Justborn,w niczym nie maczalam palcow...wiec prosze sobie darowac...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Panie Kolakowski... z calym szacunkiem....sa rzeczy o ktorych nie powinno sie mowic publicznie,chyba ze sie chce albo sprowokowac albo komus d...pe obrobic....Nie powiniem wyjezdzac na forum publicznym z prywatnymi problemami itd..A pan na jego miejscu by roztrzasal swoje frustracje na forum...??Nie opowiadam sie po niczyjej srtonie ani nikogo nie osadzam....sfrustrowany czy nie ...nie powinien swoich brudow wywlekac na publiczne forum.Nikogo nie zrobilam frustratem,wyrazilam tylko opinie ....

A tak na marginesie....to serdeczne zyczenia urodzinowe,panie Kolakowski

serdecznie dziekuje za zyczenia !!!
Pani Izo co tu duzo mowic wiem ze ma pani kotka i nie sadze zeby pani zostawila go bez opieki
a co dopiero czworke dzieci
i jak pisalem dla mnie czy to carla czy nie nie zasluguje na miano matki ani czlowieka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
tak przy okazji
co to za gosciu z forum,pytanie do justborn
Zgłoś wpis
5 Postów
just born
(justborn)
Początkujacy
Wejdź na profil Carli to będziesz wiedział.
Ostatnio to jej główne i jedyne zainteresowanie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
[quote]Izek78 napisał:
Panie Kolakowski... z calym szacunkiem....sa rzeczy o ktorych nie powinno sie mowic publicznie,chyba ze sie chce albo sprowokowac albo komus d...pe obrobic....Nie powiniem wyjezdzac na forum publicznym z prywatnymi problemami itd..A pan na jego miejscu by roztrzasal swoje frustracje na forum...??Nie opowiadam sie po niczyjej srtonie ani nikogo nie osadzam....sfrustrowany czy nie ...nie powinien swoich brudow wywlekac na publiczne forum.Nikogo nie zrobilam frustratem,wyrazilam tylko opinie ....

A tak na marginesie....to serdeczne zyczenia urodzinowe,panie Kolakowski

serdecznie dziekuje za zyczenia !!!
Pani Izo co tu duzo mowic wiem ze ma pani kotka i nie sadze zeby pani zostawila go bez opieki
a co dopiero czworke dzieci
i jak pisalem dla mnie czy to carla czy nie nie zasluguje na miano matki ani czlowieka[/quote

Zgadzam sie panie Kolakowski,ale tak naprawde nie znamy sytuacji....Ale jesli chodzi o kewstiezasadnicza: zadna matka nie ma prawa zostawic dzieci,bo to jej zasrany obowiazek by o nie dbac,bo nie znalazla ich w kapuscie.... I racja,nie zostawie nawet kota bez opieki.... I nie ma za co dziekowac Przyjemnosc po mojej stronie....
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
ilu jest facetów którzy tak robią,ale ich się tak za to nie krytykuje, może mi ktoś wyjaśnić dlaczego?
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
KOLEK wszystkiego najjj i zdrowika!!
Zgłoś wpis
37 Postów
Agnieszka Aga
(aga05)
Bywalec
kolek juz ma wszystko co naj
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
ilu jest facetów którzy tak robią,ale ich się tak za to nie krytykuje, może mi ktoś wyjaśnić dlaczego?

Wiedzma,bo panuje odwieczna zasada ....facetowi wolno,ale kobiecie juz nie....To sie nazywa spawiedliwosc w meskim wydaniuPozdrowienia
Zgłoś wpis

Bliżej nas