Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
Mile "Dobranoc"

I edukacyjna d*pa!
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Viooltje napisała:

Ale jesli o mnie chodzi - nie odsuwam sie od wiary, ja jej po prostu nigdy nie mialam! I dla mnie - od kiedy zaczelam myslec samodzielnie - caly ten cyrk jest niepojety.

Popieram
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
JEDYNE CO MAM TO MARZENIA ZE MOGE MIEC WLASNE PRAGNIENIA JEDYNE CO MAM TO MARZENIA ZE MOGE JE MIEC WIEC WIERZE W POTEGE PIENIAZKOW
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Najlepiej usunąć krzyże ze szkół, szpitali, urzędów i zostawić wszystko bezosobowe, czyli nijakie.Szkoda tylko, że to wiara "ciągła" Polaków w okresie gdy kraj przeżywał chwile kryzysu. To ona gromadziła ludzi i łączyła w jedno

Moze gdyby to sam fakt, ze jestesmy Polakami, jednym narodem a nie KATOLIKAMI nas wtedy jednal i motywowal do dzialania to dzis Polska bylaby normalnym krajem. Nie pomyslales o tym? 95% narodu Polskiego to katolicy. A co z ta reszta? Bo mnie sie wydaje, ze to dziala w dwie strony. Nie jestes katolikiem to w oczach innych nie jestes Polakiem, patriota. I to mnie odrzuca. Kazdy moze sobie wierzyc w kogo chce, mnie to tam zwisa i powiewa. Ale niech wierzacy dadza mi swobode nie wierzenia w nic lub wierzenia w cos innego... :/
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
MNICH79 napisał:
JEDYNE CO MAM TO MARZENIA ZE MOGE MIEC WLASNE PRAGNIENIA JEDYNE CO MAM TO MARZENIA ZE MOGE JE MIEC WIEC WIERZE W POTEGE PIENIAZKOW
Pieniądz to tez religia tego świata,nie popadaj w paranoje MNICHU.Ja wierze w ludzi
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
WOLE WIERZYC W POTEGE PIENIADZA NIZ W HASLA TYPU BOG HONOR OJCZYZNA
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
ALBO LEPSZE HASLO KTORE MNIE RUSZA .; SOLIDARNOSC MIEDZYLUDZKA
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Jestem Bogiem uswiadom to sobie Ty tez jestes Bogiem tylko wyobraz to sobie....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Vadeer, pewnie jestes dobrym czlowiekiem.

Ale jesli o mnie chodzi - nie odsuwam sie od wiary, ja jej po prostu nigdy nie mialam! I dla mnie - od kiedy zaczelam myslec samodzielnie - caly ten cyrk jest niepojety.

Ot, tyle.

A (z uporem pijaka) - moze jednak o d*pie?... Moze byc i o d*pach

Podpisuje sie po tym,jesli mozna

Pozdowionka
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Blondyn napisał:
Jestem Bogiem uswiadom to sobie Ty tez jestes Bogiem tylko wyobraz to sobie....

Zgłoś wpis

Bliżej nas