Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
..musialam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiara heroina dla mas a fanatyzm jest gorszy od faszyzmu.
Ale zgadzam sie z opinia Ark jesli chodzi o bledne laczenie boga
z kosciolem. Kosciol to chyba najlepiej funkcjonujaca korporacja
na swiecie i recesja w gospodarce jej nie straszna
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Tutuska napisał:
przegapilam... tzn poszlam na trening zamiast siedziec przed telewizorem no comment

Ja to oglądnełam i... szkoda gadać... reportaż na max 5 minut i po pod koniec tego nudnego programu... no i holendrzy zdziwko że w polskim kościele spowiedz jest i że nie wszyscy pchają sie do komuni ( jak to w nl kościele jest ). Szkoda było nawet czekać...
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Probuje to obejrzec na Ned 2 Gemist ale jakas zje*ana strone maja :/ non stop wysiada.
Zgłoś wpis
73 Posty
Andrzej 7
(andre7)
Gaduła
zapoznałem się z lekturą tego forum i zgadzam się z tym co tu napisano o kościele i jego hipokryzji ,o kasie która rządzi współczesnym światem i o grozo fanatyzm i faszyzm podążają za tym wsztstkim , pozdrawiam
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
biohazard napisałaś" nie wszyscy pchają sie do komuni" ale ja się domyślam dlaczego tak jest , u holendrów w zwyczaju jest zabrać wszystko co dają za darmo, czyli narodowy wrodzony korting ,u Polaków jeszcze dominuje sumienie
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Obejrzalam.

www.katholieknederland.nl/wereldkerk/detail_objectID696394.html

I co? I nico. Nie zaima mnie zadna wiara, a na pewno zaden kosciol, pane Havranku.
Reportaz kompletnie z d*py i o niczym

No ale coz, pewnie kogos to jednak zaima.

Sorry, denerwuje mnie kazda religia, bo to jakby ludzie wlasnego rozumu nie mieli. Katolikow w Polsce jest duzo, bo tak zostali wychowani. Kazdy Kowalski urodzony w Jemenie bylby muzulmaninem, a w Indiach pewnie buddysta.... Choc to ponoc nie religia a filozofia.

Eeeeh, moze by tak jednak o d*pie?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nic dodac nic ujac !
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No, ba!

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Słyszałem, że na forum jest Wielki Post. Ktoś go widział? Chciałbym go przeczytać, ale nie mogę go znaleźć
Zgłoś wpis

Bliżej nas