Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Blondyn słuszna uwaga-dobre oko
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ech...zadza pieniadza.... ale podpisuje sie pod panamico racja to racja...w takich czasach zyjemy ze kasa rzadzi,i tylko glupiec sie zaprze ze to bzdura
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
inyourface ogolnie swietne kawalki sa na tej plyciePozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
JA ZAMIAST CO NIEDZIELA DO KOSCIOLA ZASUWAM DO BANKOMATU I TAM SIE MODLE WIEM ZE TO GLUPIE I MOZE KIEDYS MI TO PRZEJDZIE
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
@Blondyn wiem kolego grammatik'a znam na pamięć, później Eldo kontynuował dobry przekaz-też warto przesłuchać. Ale to jest offtop

@Mnich to a propos fanatyzmu? Swoją drogą te modły muszą ciekawie wyglądać hehe
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
ale co ma wspólnego Bóg z kosciołem katolickim ? od niemalże urodzenia wmawia ludziom ,że są źli ,i powinni się wyzekac wszystkiego .Pokażcie mi rodzica który lubi jak jego dziecko płacze ? Wiec z tym tj. KK kontra Bóg to nie jest znowu tak .Nie widzę nic złego w dobrobycie, sexie,robieniu innych przyjemnych rzeczy.
Zresztą na poczatku wyznawcy Kk spalili wszystkie nie po ich myśli ewangielie, zakazali wstepu do kosciołów kobietom i na wieki ugruntowali dominacje meszczyzn .Dawniej przed chrzescijanstwem wsród słowian była równosc płci.
jak sie pryjżec to Kk jest wymysłem stetryczłych starców niczym więcej .I nie ma nic wspólnego z Bogiem - mysla tworzącą materię ,uniwersum .
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
inyourface jasne Eldo jest przeee kozakPrawie taki jak Ja No ale co z tym programem ktos cos ogladal??Nic nie piszecie bo Ja nie widzialem tego wiec bez komentarza..
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
ja widziałem zajawkę w necie i wystarczy w zupełności aż mi kiszki skręciło
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
przegapilam... tzn poszlam na trening zamiast siedziec przed telewizorem no comment
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Tutuska napisał:
przegapilam... tzn poszlam na trening zamiast siedziec przed telewizorem no comment

no wiesz jak tak mogłaś
Zgłoś wpis

Bliżej nas