Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
wróciłam do starego tematu ,bo przypomniałam sobie o nim ,po obejrzeniu tego filmu
miedzy innymi takich ludzi cenie
polecam cały dokument

dodam jeszcze ze tez jestem takim outsiderem
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
mądrych
co do zmieniania ludzi ,hmm.. gdy facet spotyka sie z kobietą nie przeszkadza jej pies w pokoju, męski porządek w mieszkaniu ,kumple itp. potem powoli wykorzysuyjąc przemoc bez przemocy (łagodna acz stanowcza persfazja,marchewka albo nic), pies laduje w przedpokoju ,porządek zmienia sie na różowy ,a kumpli widuje sie przy okazji imprez typu ślub ,stypa itp ,
jak już wszystko zostaje ułożone to facet dowiaduje się że jego partnerka znalazła sobie kogoś innego ,nie przeszkadzał jej pies w salonie,bałagan w mieszkaniu ,kumle o 12 wpadający na piwko .
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
mówisz ark ze swojego doświadczenia?
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
nie, jestem niezmienny jak piramida, nie da sie mnie "ulepszyć"
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
dla miłości zrobi się wszystko,i z piramidy zmienisz się w wydmę
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
ze jak potrzebuje cos to nie musze mowic... to cenie.
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
to jest właśnie 100% przykład nacisku jaki wywiera kobieta na mena ,- nie musze nic mówić

kidyś sfinks był pomnikiem lwa ,przerobiono go
kidyś piramida miała pozłacany czubek okradziono ją z tego ,ale w swojej formie przetwała i dalej inspiruje świat
jej wnętrze dalej jest nieodgadnione a powierzchowność choć trochę wyeksplatowana to i tak piękno geometrii zachowała
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
dla miłości zrobi się wszystko,i z piramidy zmienisz się w wydmę

No wlasnie , piramida mimo swojego geniuszu to jednak tylko monument, stworzony dzieki matematyce, dlatego ograniczony w swojej doskonalosci, czym jest wiec w porownaniu z wydma , w ktorej kazde ziarnko piasku jest inne a ksztalt nie dajacy sie zakuc w ramy , wydma jest poprostu mimo wszystko nieograniczenie wolna w swojej formie...i to analogicznie min wlasnie bardzo cenie sobie w ludziach
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
co myślicie o filmiku?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
filmik swietny, tytul mi troche nie pasuje, zmienilbym na ...czlowiek spelniony, pasuje?
Zgłoś wpis

Bliżej nas