Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Persefona12 (4540 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Na miejscu tego Orla to bym sam odlecial do cieplych krajow zeby
sie nie pchac tam gdzie mnie nie chca
Zgłoś wpis
93 Posty
xxx xxx
(xxxz)
Gaduła
Orzeł rozdawany jest zbyt szczodrze, powinien być trudniejszy do zdobycia niż niderlandzkie obywatelstwo hehehe
P.S. Można go komuś "zabrać"? Po co ma się biedny męczyć "Zieloni" powinni się tym zająć chyba...
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
inyourface napisał:
Orzeł rozdawany jest zbyt szczodrze, powinien być trudniejszy do zdobycia niż niderlandzkie obywatelstwo hehehe
P.S. Można go komuś "zabrać"? Po co ma się biedny męczyć "Zieloni" powinni się tym zająć chyba...

Z tego co sie orientuje, to zdobycie hol. obywatelstwa jest trudniejsze niz zdobycie polskiego ;p By zdobyc holenderskie musisz zdac egzaminy narodowe ze znajomosci jezyka, kultury, historii, by zdobyc polskie nie trzeba nawet znac polskiego

Ale to jest tylko cos co zaslyszalam, nie chce mi sie teraz szukac czy tak faktycznie jest z tym polskim.
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Jak by ktoś chciał poczytać prawa zdobycia obywatelstwa Polskiego dla obcokrajowców to zapraszam na ten link
obywatelstwo.eu/nadanie.html
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Jeśli chodzi o otrzymanie obywatelstwa holenderskiego to na tej stronie dość dobrze to opisali
www.polskietulipany.com/holenderskieobywatelstwo.html

wynika z tego iż Sus jak się postara to za 3 lata może nam pomachać przed nosem holenderskim paszportem

A więc Sus nie ma czasu do stracenia
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Nawet dwoma: polskim i holenderskim ;p
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Sus napisał:

Z tego co sie orientuje, to zdobycie hol. obywatelstwa jest trudniejsze niz zdobycie polskiego ;p By zdobyc holenderskie musisz zdac egzaminy narodowe ze znajomosci jezyka, kultury, historii, by zdobyc polskie nie trzeba nawet znac polskiego

Ale to jest tylko cos co zaslyszalam, nie chce mi sie teraz szukac czy tak faktycznie jest z tym polskim.
[/quote]

Aby dostać hol paszport.... hahahahahahahahah pierdoły pociskasz że aż mi się płakać chce, ba... historia....

Umówimy się, pokaże Ci pewnego gościa, a Ty sama ocenisz czy tak trudno jest zdobyć hol paszport.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
"Niedziela" doczekala sie swojego klona, dziwne, ze nie nazywa sie "Poniedzialek"a wiec czas na klona "Mojej Niderlandii", co sadzicie o nazwie "Moja Depresja"? Tak czy siak nie ma to jak pogawedka w realu przy browcu, pozdr

Klony, nie klony, jak ktoś sobie zakłada niech sobie ma. Co to komu bronic, jak dziewczyna chce mieć swoje towarzystwo. sam założyłem kiedyś stronkę www.mojaholandia.nl , działa 3 lata. mojaniderlandia.nl chyba nieco mniej , ma inny profil, jest to portal społecznościowy i fajnie. Jak "sus" wsadzi info , którego nigdzie nie znajdę to chwała jej za to. Jak będzie smęciła , to nie będę wchodził , proste. Nie kupuje się wejścia na stronę, wiec mogę wchodzić i czytać , gdzie chce.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no !!! moje gratulacje dla wyzszej inteligencji przez duze I
ujme to tak !!!! nikogo nie broniac !!!!ani nie oskarzajac
wpierd... sie na watek ktory zalozyla sus niemalze odbieracie jej obywatelstwo
proponujecie aby usunela swoj profil
robicie z niej flustratke itp
napiszcie qrwa apel do sus aby najlepiej popelnila samobojstwo
i to wszystko z powodu ze nie podoba sie wam to co ona pisze
ja zwykly prostak jestem pod wielkim wrazeniem szanownej inteligencji
bravo bravo bravo