Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
16 Postów
Lukasz Mysliwiec
(ciufciaJah)
Bywalec
w ramach sprostowania... siko tamte slowa nie byly skierowane do Ciebie a do Rafaela pozdro

a co do przypodobania sie plci pieknej, to mam konto na serwisie randkowym i wszelkie sprawy matrymonialne niech zostana tam. Szkoda tylko ze ludzie nie potrafia uszanowac czyjs slow i na wyrazy w stylu "tolerancja, rownouprawnienie", etc. zaraz stwarzaja jakies dziwne podteksty. Ale juz przywyklem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a ja musze sie dołaczyc do dyskusji,bo widze ze udziela sie tu mój ulubiony błazen rafael-twoje posty doprowadzaja mnie do obłędnego smiechu,bo wszystko zniose ale nie głupote i narcyzmco do tematu to potwierdzam zdanie kolegi ze kobiety nawet w bojówkach wygladaja przeuroczo czy moze bardziej kolokwialnie-zajebiściekobiety róbcie co chcecieAve Ja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
witam
jesli cantona nie rozumie tematu i pomylil forum to wyjasniam najprosciej jak potrafie: czy wolisz kobiety w spodniach czy sukienkach?????
jesli masz cos do powiedzenia na ten temat, napisz prosze SWOJE zdanie nie obrazajac nikogo.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jesli kolega siko zauwazyl to wypowiedzialem swoje zdaniea swoją drogą pytanie bardzo ambitne-sukienka czy spodnie?jak dobrze pamietam wspomniales cos tam tez o stringach...podnieca cie to?Ave Ja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
w koncu jestem mezczyzna, a Ty?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
w koncu....?a wczesniej bylo inaczej?staraj sie prawidlowo skladac zdania a nie bede cie lapal za słowkaAve ja!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
otoz cala Twoja"madrosc"polega na lapaniu za slowka i nic poza tym.
wiec w koncu lubisz babki w spodnicach czy w spodniach?
jesli tak to dlaczego?
to wszystko,kropka.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ja wolę nie!!!! ,)podobają mi się piękne kobiety w spódniczkach ,sukieneczkach i również w spodniach , my kobiety ubieramy się w to , w czym się dobrze czujemy... a adidasy jak najbardziej - bardzo wygodne obuwie )
Zgłoś wpis
25 Postów
Cris CRIS
(artplastek)
Bywalec
cholera.... mi sie wydawalo ze tez nosze meskie buty chociaz sa to adidasy
staly na regale z napisem"Meskie"
Co do sukienek to jestem ZA...i to zdecydowanie.....
ale nie jestem przeciwny noszeniu przez kobiet spodni.....
tylko musza byc naprawde dopasowane i wtedy jest spoko....
natomiast wbijaniu sie na sile w ciasne "biodrowki" mowie STANOWCZE NIE
chyba nie musze tlumaczyc ze chodzi mi tutaj o "efekt opony"
to jest dla mnie kompletny brak wyczucia i smaku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zdecydowanie sukienka
Zgłoś wpis

Bliżej nas