Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
chwileczke prosze pana!
po pierwsze szacunek sie nalezy kazdemu, a po drugie to nie jest post o higienie(dobry temat)
i prosze nie zmieniac tematu szanowny kolego
podam wskazowke:
piszemy o za i przeciw spodniom dla kobiet
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
prosze pana pan przy tych swoich plytkach to napewno sie ostro poci a jak pan wejdzie na moj profil to zobaczt pan ze w moro to dopiero ja wygladam zajebiscie Czy pan ma jakies zboczenie zwiazane z wojskiem ? cos mi tu tak nie ladnie pachnie z pana strony na temat kobiet
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
siko napisał:
chwileczke prosze pana!
po pierwsze szacunek sie nalezy kazdemu, a po drugie to nie jest post o higienie(dobry temat)
i prosze nie zmieniac tematu szanowny kolego
podam wskazowke:
piszemy o za i przeciw spodniom dla kobiet

to bylo oczywiscie do kolegi "ciufcia.."
Zgłoś wpis
16 Postów
Lukasz Mysliwiec
(ciufciaJah)
Bywalec
Rafael24bxl frustrujace jest to "panie" , ale nie bede sie powtarzal co do tego , szkoda tylko ze nie napisalem nic w stosunku do twojej osoby , a Ty mnie atatkujesz ( jak to sie mowi madrzy ludzie ustepuja ) jesli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to nie moja wina a siko szacunek ?? jakos nie wydaje mi sie abym kogos tu obrazal lub mieszal z blotem. Jak na razie to Wy probujecie zrobic to ze mna.

i tak jestem za wolnoscia ubraniowa nie zaleznie od rasy plci religi czy pochodzenia.

bless
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ja nie mam problemow z czytaniem, poza tym to ja rozpoczalem temat a to ze lubie babki w sukienkach a nie w spodniach nie jest zadnym szowinizmem ani zboczeniem
jesli naprawde chcesz sie przypodobac piekniejszej polowie tego serwisu zacznij jakis nowy temat.
pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
....całe szczęście że to nie faceci decydują odnośnie kiecek kobiet bo wierzcie mi nie przemyśłeliście tematu...coś mi się wydaje że nie chcielibyście oglądać niektórych nóg
pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
to skoro gdzie dwoch sie bije.........powiem tak : dla mnie nie ma wiekszego znaczenia czy spodnie czy sukienka w obu przypadkach potrafia byc niekiedy bardziej sexi niz.....bez , bardziej zwrocilbym uwage na to ,ze niestety nie kazda kobieta zdaje sobie sprawe , iz nie zawsze dobrze jest jej w przyciasnych spodniach z zakolczykowanym brzuszyskiem na wierzchu lub w przykrotkawej spodniczce odslaniajacej w calej okazalosci polacie skorki pomaranczowej. pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
oczywiscie ze mi nie przeszkadza kto i jak sie ubiera, i nie zamierzam tu nikogo obrazac ani atakowac.
celem tego postu bylo wywolanie dyskusji na w/w temat.
a ze niektorym chce sie go rozszerzyc to ja juz nie mam na to wplywu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Rafael24bxl, nie wiem co masz przeciwko kobietom w adidasach, bo nie od dzis wiadomo, ze jest to jeden z najwygodniejszych typow obuwia. I popracuj troche nad swoja samoocena to moze przestaniesz oglaszac wszem i wobec jak Ty zajebiscie w moro wygladasz.
Niech juz sobie kazda dziolszka chodzi w tym co sie jej podoba i w czym jej wygodnie. Obecnie moda jest tak pokrecona, ze zobaczenie mezczyzny chodzacym w kilcie nie zrobiloby na mnie najmniejszego wrazenia.
A fakt jest taki, ze jednym kobietom ladniej w spodniach, a innym w spodniczkach.
I na szczescie to my kobiety same decydujemy o tym co na siebie wlozyc... hehe.
Zgłoś wpis
13 Posty
Joanna Has
(Jobe)
Bywalec
Posty Rafael24bxl odbieram jak zwykla prowokacje i chec zadymy w calkiem niewinnym temacie.....
Sama uwazam,ze noszenie spodnic/ sukienek jest bardziej kobiece (oczywiscie nie mysle tu o spodnicach typu jeans). Czasem zakladam spodnice/ sukienke czy to przy jakiejs specjalnej okazji czy za namowa meza. Na codzien chodze w spodniach (nigdy jeansow do pracy,choc coraz wiecej dziewczyn kobiet je nosi) bo poprostu jest wygodniej,nie musisz uwazac,zeby nie podwialo ci spodnicy czy stapac delikatnie. Mam dwie corki,ktore tez niestety za spodnicami nie przepadaja,ubieraja na specjalne okazje,ale coz taki przyklad maja....
Zgłoś wpis

Bliżej nas