Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

nuda - Holandia

31 Postów
Magda Stach
(duzaMi)
Bywalec
po prostu nuda. mialo byc fajnie, a jest tak samo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a jak ma być skoro jak już się zaczyna dyskusja to ludzie jadą po sobie jak psy.
Zgłoś wpis
13 Posty
Joanna Has
(Jobe)
Bywalec
to moze zaproponuj jakis fajny temat do dyskusji,to chetnie dolacze sie....
Pani puchatkowa to normalne na publicznym forum,ze sa rozni ludzie i roznie przewiaja dstawiaja swoje rozne poglady...Osobiscie mi to nie przeszkadza,bo nauczono mnie respektowac zdania innych,byle bylo przedstawione w sposob "cywilizowany"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nudzic sie moze tylko nudziarom i nudziarzom
przeciez zawsze cos mozna zrobic jesli sie tylko chce
nie wiem jak inni ja nie znam pojecia: nuda
Zgłoś wpis
16 Postów
Lukasz Mysliwiec
(ciufciaJah)
Bywalec
jak na razie najwiesza nuda jest na czacie no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. chcac niechcac zywotnosc jak i atrakcyjnosc forum jest zalezna od ludzi, no ale skoro na tyle osob , ktore sa w MN tylko parenascie udziela sie, to co sie dziwic.

Co do pojecia nudy to zgodze sie z siko , ze nudzi sie nudziarzom. W koncu MN to nie jedyne miejsce gdzie mozna spedzac czas.

Ale milo by bylo gdyby zywotnosc tego forum troche sie polepszyla.

Pozdro i Bless4all
Zgłoś wpis
12 Posty
lu ki
(piekny) Online
Bywalec
Witam,
moja Pani od polskie mówiła, że "inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi" i w imię tej zasady jako właściciel MN czuje się zobligowany do generowania wszelkich rozrywek Czekam na wasze sugestie dot. rozwoju serwisu
pozdrawiam,
Łukasz
Zgłoś wpis
13 Posty
Joanna Has
(Jobe)
Bywalec
Ale popatrzcie na godzine...dla wielu sa to godziny pracy...i nie kazdy ma taki luxus,ze w czasie godzin pracy moze tu zagladnac....Dziekuje mojemu pracodawcy ale schit,bo tez nie mam czasu na nude,biurko full roboty...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a ja sobie moge czasami pozwolic,czasami
ale niech mi sie tylko personel odwazy
Zgłoś wpis
31 Postów
Magda Stach
(duzaMi)
Bywalec
pani_puchatkowa napisał:
a jak ma być skoro jak już się zaczyna dyskusja to ludzie jadą po sobie jak psy.

no wlasnie puchatkowa trafila w sedno. jak tu jakis temat zaczac jesli juz w pare postow wyzywamy sie od macdonaldowcow, prostakow, ksenofobow, wyrobnikow i Uwaga - najgorsze co moze sie nam przydazyc, od polaczkow....nuda panie nuda.
Zgłoś wpis
31 Postów
Magda Stach
(duzaMi)
Bywalec
a w pracy harowa fakt. znowu musialam gnojowke rozlewac
Zgłoś wpis

Bliżej nas