Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Zablokowanie IP Sus - Holandia

Czytali temat:
M4rcinek (3275 niezalogowanych)
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Witam, ostatnio na ty forum jest dużo kłótni i niepotrzebnych wulgaryzmów, muszę stwierdzić iż prowodyrem tych zachowań jest większości "Sus" chciał bym by to forum było nadal dla ludzi inteligentnych i roztropnych więc głosuję za blokadą IP Sus, tym samym proszę o wpisy wszystkich którzy myślą podobnie. Mam nadzieję iż Moderatorzy wezmą stronę dobra ogółu i może na początek dadzą jej ostrzeżenie

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
A moze jakies konkretne przyklady, linki do tematow?

Chyba nie chcesz zablokowac uzytkownika, bo czepial sie literowek .
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Kto jak kto, ale TY masz czelnosc mi wypominac? Jakby nie bylo to jedyna osoba, ktora reaguje na moje "prowokacje" w sposob rownie konfliktowy i wylgarny jestes TY:

Ród Polaków w Rotterdam, napisal:

Nie wiem z skąd bierzesz te bzdety co wypisujesz ,ale stwierdzam jedno ciężkiej pracy to ty nie zaznałaś (tatuś holender czy mamusia?) pierwszy atak w moja strone
www.mojaniderlandia.pl/forum/view/holand..._rotterdam_12,0.html

Wyruchać to może cię ten holender , ja sam odszedłem z tej pracy i wszystko co mi są winni odzyskam ty swojej moralności już nie . Tak z holendrem bllleeee....... a jakie ma auto BMW,Mietka , czy Toyota to by tłumaczyło

na dodatek twoje słownictwo świadczy o marnym pochodzeniu i wychowaniu

Niestety tobie przeczytanie nic nie pomogło

Normalnie jestem spokojnym człowiekiem , lecz jak ktoś stara się (a mu nie wychodzi) po mnie jeździć to odwzajemniam to trzykrotnie.
www.mojaniderlandia.pl/forum/view/holand...rdam_12,24.html#6896

Nielepszy jestes ode mnie wiec idz schowac glowe w piasek a nie mi tu bedziesz wytykal.
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
sprawdź w słowniku co to znaczy wulgaryzm, wszystko co tu napisałem to prawda i nie ma tam wulgaryzmów po za jednym "wyruchać" co było odpowiedzią na :

"Hm... Mow co chcesz, ale czy to ja sie przed chwila przyznalam, ze niejedno biuro pracy mnie wyruchalo i jeszcze splulo w twarz na pozegnanie ;]?" w temacie o Alpha BV

a to co Cie w tych tekstach ubodło to się nazywa PRAWDA
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
Kolejny przykład z zachowania Sus:

"Ze tak ladnie sie zapytam- o ch*j Ci chodzi? Jaki masz problem z moim powyzszym postem? Idz sie zajmij soba, a moja uczynnosc zostaw mnie"

z tematu Nauka języka niderlandzkiego (Apeldoorn)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
dajcie na luz ludzie !!!
idzcie ulepic balwana !!!
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
Nawet stara się przeklinać po holendersku co mnie bardzo śmieszy

"ben je klaar, viezerik?"

świadczy to tylko o niej
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
umowcie sie i pobijcie
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
dobre Pozdrawiam
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Od kiedy "brudas" to wylgaryzm?
Chociaz w TWOIM SLOWNIKU pewnie widnieje jako przeklenstwo ;]
Ok skonczylam prowadzenie debilnych gadek z Toba, dorosnij dzieciaku.

EOT.
Zgłoś wpis

Bliżej nas