Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
M4rcinek (3274 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Kolek,nie zaczynaj prosze cie...jak sie zachowujesz tak cie oceniaja....Albo inaczej jak sie piszesz tak cie opisuja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Kolek,nie zaczynaj prosze cie...jak sie zachowujesz tak cie oceniaja....Albo inaczej jak sie piszesz tak cie opisuja

nie do konca sie zgadzam ze jak czyjes zachowanie lub to co pisze mi sie nie podoba to moge mu ublizac
no ale skoro pani tak twierdzi to ok
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Sluchaj no pan,sam wyzywales tu ludzi duzo gorzej,a do mnie sie czepiasz...spojrz na siebie,a potem na innych
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Sluchaj no pan,sam wyzywales tu ludzi duzo gorzej,a do mnie sie czepiasz...spojrz na siebie,a potem na innych
tak pani izo tylko pani nigdy nie ublizylem a pani mi tak i ja bez przerwy nie narzekam na wyzwiska na forum jednoczesnie ublizajac innym
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moze nie uzyles doslownie jakiegos epitetu,ale twoje komentarze mojej osoby czy moich postow do najmilszych nie nalezaly i byly ublizajace,podobnie zlosliwe komentarze w moim profilu...wiec przyganal kociol garnkowi
I na tym koncze nasza wymiane zdan...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Moze nie uzyles doslownie jakiegos epitetu,ale twoje komentarze mojej osoby czy moich postow do najmilszych nie nalezaly i byly ublizajace,podobnie zlosliwe komentarze w moim profilu...wiec przyganal kociol garnkowi
I na tym koncze nasza wymiane zdan...

mimo tej obrazy
milej nocy zycze i pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dobranoc wszystkim
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Grzeczne dzieci juz dawno spia
Zgłoś wpis