Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Hej witam.ja tam złego doświadczenia z sąsiadami na razie nie miałam. Głównie chodziło mi o reakcje mężów sąsiadek(patrz: sąsiad)
A to dla wszystkich Blondynów, Brunetów i w ogóle
anncia napisał: wydaje mi sie ze dla samotnych walentynki to jednak niezbyt wesoly dzien, wszedzie zakochane pary itp.dlatego w tym roku bede siedziec w domu
Nie zapomnij zaryglowac drzwi i pozaslaniac okien, pochowaj tez ostre przedmioty i wyrzuc wszystkie sznurki....PIEPRZYC WALENTYNKI
Adamm napisał: anncia napisał: wydaje mi sie ze dla samotnych walentynki to jednak niezbyt wesoly dzien, wszedzie zakochane pary itp.dlatego w tym roku bede siedziec w domu
Nie zapomnij zaryglowac drzwi i pozaslaniac okien, pochowaj tez ostre przedmioty i wyrzuc wszystkie sznurki....PIEPRZYC WALENTYNKI
Nie wiem czemu tyle huku o walentynki
Mi nigdy nie zalezalo ale tez mi nie przeszkadzalo
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.