Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Addy Kleine aga4 Bindziobango (1767 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
No fakt cos podobnego jak tu
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
dla Zreszenia Blondynów i Blondynek Polskich
działający link

www.naemigracji.com/

a propos oceny portalu, to chyba można na razie mało powiedzieć
użytkownicy pozakładani z ekipy portalu, więc nie wypada ust otworzyć, a nuż ban

Funkcje serwisu te same lub identyczne do serwisu tutejszego. Niestety wielu brakuje. Moim zdaniem dużo gorsza i mniej czytelna jest nawigacja po serwisie naemigracji.com

Mniejsze lub większe błędy (moim zdaniem):

- brak bezposredniego dostepu do funkcji uzytkownika
- nieczytelne zamierzenie przycisku Dołącz Do Nas - wygląda i umieszczone jest jak reklama, natomiast obok okienka logowania nie ma w ogóle dostępu do tworzenia użytkownika
- nie można założyć lamerskiego konta, co określonym osobom ogranicza możliwość wypowiedzenia sie przez nick
- aby dostać się do forum holenderskiego trzeba sie przebić przez tablice forów z innych krajów
- brak możliwości dodawania filmów z youtube
- źle skonfigurowana wtyczka flasha w edytorze

Tyle zdążyłem sprawdzić, ale już z tego widać ze v1.0 chodzi tak sobie. Czy nie ma tam testerów?

A na koniec chciałbym powiedzieć, że piosenkie pana Kor... Koracza o zdrowiu bym chciał najbardziej usłyszeć!
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
Daje czadu dzieki teraz mi sie rzeczywiscie otworzylo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
____dajeczadu_!!!! napisał:
dla Zreszenia Blondynów i Blondynek Polskich
działający link

www.naemigracji.com/

a propos oceny portalu, to chyba można na razie mało powiedzieć
użytkownicy pozakładani z ekipy portalu, więc nie wypada ust otworzyć, a nuż ban

Funkcje serwisu te same lub identyczne do serwisu tutejszego. Niestety wielu brakuje. Moim zdaniem dużo gorsza i mniej czytelna jest nawigacja po serwisie naemigracji.com

Mniejsze lub większe błędy (moim zdaniem):

- brak bezposredniego dostepu do funkcji uzytkownika
- nieczytelne zamierzenie przycisku Dołącz Do Nas - wygląda i umieszczone jest jak reklama, natomiast obok okienka logowania nie ma w ogóle dostępu do tworzenia użytkownika
- nie można założyć lamerskiego konta, co określonym osobom ogranicza możliwość wypowiedzenia sie przez nick
- aby dostać się do forum holenderskiego trzeba sie przebić przez tablice forów z innych krajów
- brak możliwości dodawania filmów z youtube
- źle skonfigurowana wtyczka flasha w edytorze

Tyle zdążyłem sprawdzić, ale już z tego widać ze v1.0 chodzi tak sobie. Czy nie ma tam testerów?

A na koniec chciałbym powiedzieć, że piosenkie pana Kor... Koracza o zdrowiu bym chciał najbardziej usłyszeć!

Podpisuje sie pod tym obydwoma recami
Kolejny bezplciowy klon Kaszej Klasy, nastawiony bardziej PPC i sprzedaz powierzchni reklamowej niz na rzeczywiste
potrzeby uzytkownika. Sorki, ale nie mam litosci dla "fachowcow" ktorzy nawet nie potrafia zadac sobie trudu dopracowania interfejsu.
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Trudności techniczne ,z czasem na pewno miną , ale tego typu portale tworzą ludzie realnie udzielajacy sie na forum .
i pod tym wzgledem akurat tutaj jest mi dobrze.
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
ark, też cie lubie
Zgłoś wpis

Bliżej nas