Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Jak wybrać firmę do stworzenia strony www? - Holandia

Czytali temat:
od86 (16 niezalogowanych)
158 Postów
od86
(od86)
Stary wyjadacz
Hej, szukam firmy, która zrobi dla mnie stronę www, ale nie chcę jakiegoś zwykłego szablonu, tylko coś bardziej konkretnego i dopasowanego pod moje potrzeby. Kompletnie nie wiem, jak się za to zabrać, bo trochę tego jest w necie. Może ktoś już robił coś takiego i ma jakieś wskazówki, gdzie szukać?
Zgłoś wpis
175 Postów
Natalia Verka
(Netke) Online
Stary wyjadacz
No powiem Ci, że wybór dobrego software house’a to trochę wyzwanie, ale najważniejsze to sprawdzić, co robili wcześniej. Patrz na portfolio, to dużo mówi o ich możliwościach. Sama cena nie powinna być jedynym kryterium, bo czasem tanio wychodzi drogo – serio. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że najlepiej brać kogoś, kto rozumie twoje potrzeby, a nie wciska ci gotowca bez żadnej rozmowy. Zobacz sobie np. extrawalcz.pl/pl/16_katalog_firm/63_inte...software-house.html. Robią różne rzeczy, od prostych stron po jakieś większe projekty. Jak znajdziesz coś podobnego w swoim budżecie, to po prostu pytaj o szczegóły – jak długo trwa projekt, jakie mają pomysły na design, czy pomogą w utrzymaniu strony itd. No i koniecznie podpisz porządną umowę, żeby potem nie było niespodzianek.
Zgłoś wpis

Bliżej nas