Tak jak w tytule potrzebuję porady. Niedawno agencja pracy zaproponowała mi fajną posadę do pracy w banku. Zaraz to zacznę. Jest to umowa tymczasowa na okres 6 miesięcy z możliwością przedłużenia. Z drugiej strony praca w obronie. Przeszedłem przez wszystkie etapy procesu aplikacyjnego i muszę tylko czekać na moje poświadczenie bezpieczeństwa, zanim będę mógł podpisać umowę. Więc mój dylemat polega na tym, że nie jestem już pewien co do obrony, chociaż chciałem tego od lat i wreszcie jestem „pod drzwiami”. Z drugiej strony nauczyłem się z dobrych możliwości kariery i wynagrodzeń w bankach Speed Test https://vidmate.bid/ .
Więc nie wiem, czy powinienem nadal bronić się i zostawić swoje marzenie za czymś bardziej praktycznym, jak bank, który również lepiej płaci. Osobiście mam nadzieję, że w późniejszym życiu kupię dom i założę rodzinę z moją dziewczyną. Co wywiera na mnie większą presję, aby teraz dokonać mądrego wyboru kariery, który wpłynie na moje życie. Każda rada, którą naprawdę docenię!
Więc nie wiem, czy powinienem nadal bronić się i zostawić swoje marzenie za czymś bardziej praktycznym, jak bank, który również lepiej płaci. Osobiście mam nadzieję, że w późniejszym życiu kupię dom i założę rodzinę z moją dziewczyną. Co wywiera na mnie większą presję, aby teraz dokonać mądrego wyboru kariery, który wpłynie na moje życie. Każda rada, którą naprawdę docenię!