Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Poznam Mężczyznę - Holandia

1 Post
MiiDiabcia
(MiiDiabcia)
Początkujacy
Młoda, atrakcyjna, naturalna, z poczuciem humoru dziewczyna poszukuje faceta, z którym miło spędzi upojne chwile. Mam własne mieszkanie. Nie interesuje mnie Twój wiek. Zależy mi na tym, abyśmy zaspokoili swoje potrzeby. Zainteresowało Cię moje ogłoszenie? Odezwij się do mnie tutaj anons.vip/diablica
Zgłoś wpis
19 Postów
Artur Dysretny
(ArturDenHaag)
Bywalec
+31623149339 może jakaś kobietę sama mnie zajdzie Den Haag
Zgłoś wpis
1 Post
troxad
(troxad)
Początkujacy
To spotkanie w kawiarni nie wyjdzie mi na dobre. Faceci nigdy tak po prostu do mnie nie podchodzą , może dlatego, że moja spoczynkowa mina jest bardzo poważna. Mężczyźni mówili mi, że jestem naprawdę ładna, ale żaden nawet nie podszedł do mnie z szacunkiem!!

Wiem, że faceci lubią, gdy dziewczyny przejmują inicjatywę, ale ja jestem niespokojnym bałaganem. Ale chciałbym spróbować, ale od czego w ogóle zacząć? Chcę po prostu uciec od randek online, właśnie miałem naprawdę przerażające i złe doświadczenia online i doznałem przez to traumy, więc po prostu zrobię to na własnej skórze.

Niedawno skończyłem 21 lat, więc mogę chodzić do barów… chodzi o to, że prawie nie mam przyjaciół, a oni i tak nie https://9apps.ooo/ osiągnęli jeszcze 21 lat. Wstyd mi o tym mówić, ale czasami chodzę do sklepów cała wystrojona, tylko po to, żeby zobaczyć, czy spotkam kogoś słodkiego Wiem, wiem.

Każda rada lub sposób, w jaki poznałeś swojego S / O offline, byłaby bardzo zachęcająca
Zgłoś wpis

Bliżej nas