Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
BLONDYNKA, ja również jestem z Tobą i Twoimi przyjaciółmi .Kolek mam nadzieje ze Ciebie nie dotknie takie nieszczęście i nie będziesz potrzebował szukać pomocy,gdziekolwiek i jakiejkolwiek.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedzma napisał:
BLONDYNKA, ja również jestem z Tobą i Twoimi przyjaciółmi .Kolek mam nadzieje ze Ciebie nie dotknie takie nieszczęście i nie będziesz potrzebował szukać pomocy,gdziekolwiek i jakiejkolwiek.

dziekuje tez mam taka nadzieje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja też mam taką nadzieje. A jeśli już coś to nie bede szukał pomocy na forach. Są inne ciekawsze, bardziej sensowne i realnie lepsze rozwiązania.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nastepny powiedzial co wiedzial. Chlopaki jesli nie wiecie co napisac to poproscie kogos doroslego.
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Korespondencyjny Klub Języka Polskiego Dla Imigrantów Zrzeszonych Pod Wszędobylską Kobyłą Waćpana Jerzego Chama

KKJPDIZPWKWJC ma zaszczyt zaprosić Państwa na zorganizowany, specjalnie z okazji 17 okrągłej rocznicy, kurs Chamstwa, Cwaniactwa oraz Gadulstwa zakończony egzaminem państwowym.

Kurs składać się będzie z dwóch części - teoretycznej i praktycznej

Część teoretyczna, w której Dr Piwonia Trząchmielewska-Krak nasączy wasze głowy podstawowymi oraz zawodowymi informacjami z zakresu plucia, rzygania, wyzywania. Dla szczególnie uzdolnionych polekcyjna godzina wykładu (przykładowe tematy: gżę barbóra - wyzwij Ślązaka, pierdział na przestrzał - Wyrażanie odgłosów broni palnej onomatopeją)

Warsztaty pod okiem instruktora-fachowca dr doc plisowanego ___DajeCzadu!!! pozwolą rozwinąć skrywane dawno umiejętności.

Zapisy przyjmujemy do dnia 03.02.2010 w sekretariacie KKJPDIZPWKWJC przy ul. Kopnijsiępobrowcastary 7 w Rzeszowie.

Wszelkich informacji na temat udzielają nasi spece od marketingu - bardzo aktywni tu od pewnego czasu

kolek
www.mojaniderlandia.pl/component/option,...erProfile/user,3371/

oraz

czarniutki
www.mojaniderlandia.pl/component/option,...rProfile/user,11691/

Kursanckim
Pierdol się
Dyrekcja KKJPDIZPWKWJC
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

Daje_czadu,mam nadzieje ze juz wydobrzales i wszystko ok A niczego mi nie jestescie winni ,z KarlaBuziole dla was obojga
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Izek, jak mówię żem winny tom winny. A wydobrzeje na powązkach, jak niejakiego Słowackiego wykopią żeby mnie posadzić Ten typ tak ma. Zawsze jak w dym wali w kłopoty, ehhh

PS. A propos zaproszenie i odpowiedź to rozrzuclo po forum jak granatem ;P
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dajeczadu,wez ty sie opanuj...nie chce slyszec o jakis dlugach itd hehehe Slowackiego to moze ty zostaw w spokoju jeszcze...i nie szarzuj sie az tak bardzo I widzisz,ja juz grzecznie odpowiadam...bez rozrzutu granatniego
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Izek, no to ja chcętnie usłyszę o odzyskiwaniu długu (Nie pytać imć Kołka)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dajeczadu....jakiego dlugu?? nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz... Don't worry..Be happy!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas