Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Powiem tak,ze skoro komus sie nie podoba nie musi ani komentowac ani udzielac sie ani pomagac...Tak jak Viooltje zauwazyla podajac przyklad programu tv...nie podoba ci sie to przelaczasz albo wylaczasz calkowicie...A skoro odwolujesz sie Kolek do tego ze wolno Ci komentowac czy wyzywac kogo Ci sie zywnie podoba,bo to jest publiczne forum ...to dziala w obie strony...z tego samego tytulu mozna zamieszczac tego rodzaju apele...A ja od siebie dodam jeszcze zes prostak do potegi entej...czyli w nieskonczonosc...

Blondynka,przylaczam sie do akcji i popieram jak najbardziej Pozdrowienia rodzince,o ktorej mowaMam nadzieje,ze znajdzie sie wiecej osob,ktore nie choruja na znieczulice na czyjes nieszczescie...To moze spotkac tez kogos nam bliskiego przeciez...

Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Powiem tak,ze skoro komus sie nie podoba nie musi ani komentowac ani udzielac sie ani pomagac...Tak jak Viooltje zauwazyla podajac przyklad programu tv...nie podoba ci sie to przelaczasz albo wylaczasz calkowicie...A skoro odwolujesz sie Kolek do tego ze wolno Ci komentowac czy wyzywac kogo Ci sie zywnie podoba,bo to jest publiczne forum ...to dziala w obie strony...z tego samego tytulu mozna zamieszczac tego rodzaju apele...A ja od siebie dodam jeszcze zes prostak do potegi entej...czyli w nieskonczonosc...

Blondynka,przylaczam sie do akcji i popieram jak najbardziej Pozdrowienia rodzince,o ktorej mowaMam nadzieje,ze znajdzie sie wiecej osob,ktore nie choruja na znieczulice na czyjes nieszczescie...To moze spotkac tez kogos nam bliskiego przeciez...

Pozdrawiam serdecznie

Pani Jzo coz za epitet....prostak
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolek ,nie prowokuj..i jak juz chcesz zwracac sie do mnie po imieniu to naucz sie je poprawnie pisac..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a moze zrobimy jakas skladke
na edukacje kolka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
szkoda zlamanego grosza na tak beznadziejny przypadek,w dodatku niereformowalny.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgadzam sie z Kolkiem co do tego , ze kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie nawet jesli owa moze bolesnie dotknac bo dlaczego by nie? Ten temat to zdecydowanie stapanie po cienkim lodzie i wymaga dyplomacji , ale z drugiej strony dzieki Kolkowi wyrzuciliscie z siebie zbedne poklady zlosci i frustracjico powinno zaowocowac lepszym nastrojem oraz podniesionym poziomem adrenaliny.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:

Pozdrawiam serdecznie

izek wiesz to szczescie w nieszczesciu, bo sa ludzie, ktorzy z wlasnej i nie przymuszonej woli, skromnie po cichutku poprostu pomagaja i nawet ciesza sie ze moga zadecydowac co zrobic ze swoim podatkiem. a sa nawet tacy co pytaja jak moga pomoc poza rozliczeniem podatkowym
i dla takich chwil warto zyc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek ja to juz dawno stwierdzilem ale nie chce robic zamieszania na forum i wchodzic
w dyskusje z przyglupem.
Kolek powaga...nie wiem czy zauwazyles w naglowku tej stronki -
"MojaNiderlandia.pl - Portal dla Polaków mieszkających w Holandii i Belgii "
Tu jest napisane POLAKOW a nie "polactwa" wiec zachowuj sie troche
czlowieku, bo zle interpretujesz wolnosc slowa. Nikogo tu nie interesuje
gdzie i z kim i kiedy umawiasz sie na wodke. Nie musisz tego ze swoim przydupasem
czarnym oglaszac wszem i wobec. A jak wam brakuje na leczenie kaca
to daj znac pod ktorym marketem stoisz i sie trzesiesz. Moze chociaz jakas
mineralke wam podrzuce bo browar zwyklem pijac z kumplami.
I do Blondynki mi sie tu nie czepiac bo w palke
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Izek ja to juz dawno stwierdzilem ale nie chce robic zamieszania na forum i wchodzic
w dyskusje z przyglupem.
Kolek powaga...nie wiem czy zauwazyles w naglowku tej stronki -
"MojaNiderlandia.pl - Portal dla Polaków mieszkających w Holandii i Belgii "
Tu jest napisane POLAKOW a nie "polactwa" wiec zachowuj sie troche
czlowieku, bo zle interpretujesz wolnosc slowa. Nikogo tu nie interesuje
gdzie i z kim i kiedy umawiasz sie na wodke. Nie musisz tego ze swoim przydupasem
czarnym oglaszac wszem i wobec. A jak wam brakuje na leczenie kaca
to daj znac pod ktorym marketem stoisz i sie trzesiesz. Moze chociaz jakas
mineralke wam podrzuce bo browar zwyklem pijac z kumplami.
I do Blondynki mi sie tu nie czepiac bo w palke

no i rozwiales moje watpliwosci
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
BLONDYNKA jestes dobra kolezankąA co do tego czy dawac takie apele na forum hmm..a czemu by nieJest informacja-jest pomocA te zale i klotnie co nie ktorych osob akurat w tym temacie sa naprawde zbedne!!Caluje i pozdrawiam!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas