Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
a tak przy okazji zapytam
a ty
pomodlisz sie do ojca pio w intencji tego dziecka????
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Eeeej Panowie, czubcie sie, ale moze niekoniecznie na ten temat?....

Na pierwszy rzut oka ten apel to typowy hoax. Ale obejrzalam cala stronke i nie sadze, aby byla fake.

Pieniazki wysle, czy to z podatku, czy z kieszonkowego, niewazne. Ale modlitwy nie bedzie, sorry. Podobnie jak Marek jestem ateista i nie mam pojecia kim jest ten ktos kto mialby mnie wysluchac...
Uj... ale ktosiow naprodukowalam...

W kazdym razie: Mateusz, trzymaj sie chlopie. Rodzicom sily zycze.

Pozdrowionka,

Ciotka Violka
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Kolek, durna palo!

Lubie Cie, ale juz moze zamknij dziub?...
Marek tez?...

Pliiiiizzzzz
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
sie robi ciotka dobranoc bo padam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ja pierdzieleeeeee!!!!!!
ale z ciebie cham i prostak kolek
mam cie serdecznie dosyc ,co bym nie czytala to wszedzie te twoje puste
uwagi i tanie żarty,swiadczące o twoim bezmózgowiu i braku poszanowania
malo tego-nawet na powaznym forum udawadniasz swoj brak inteligencji
i pokazujesz swoje podwórkowe wychowanie(zreszta nie wiem gdzież ty sie (nie)wychował...)
chcesz poszpanować swoimi ułomnymi gadkami to bujaj sie na Bronx albo do jakiejs wsiowej knajpy
dla polusów twojego pokroju!!!
wykazalbys chociaz na tym forum troche skruchy badz wyrazy wspolczucia dla chorego dziecka
a skoro cie na to nie stac to przynajmniej ugryzlbys sie w ten twoj parszywy jezor i przemilczal temat
A ! i jak najbardziej mozesz sobie srac ale tylko i wylacznie we wlasne buty a nie na "powaznym forum"
P.s. chcesz mnie jechac to prosze bardzo,nie zalezy mi na opini kogos kto w klasyfikacji organizmow zajmuje
to samo miejsce co ameby,pantofelki czy glony...

Przepraszam autora forum za wypowiedz nie na temat,nie mniej jednak przyłączam sie do akcji na rzecz
dziecka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
ja pierdzieleeeeee!!!!!!
i pokazujesz swoje podwórkowe wychowanie(zreszta nie wiem gdzież ty sie (nie)wychował...)
chcesz poszpanować swoimi ułomnymi gadkami to bujaj sie na Bronx albo do jakiejs wsiowej knajpy
wykazalbys chociaz na tym forum troche skruchy badz wyrazy wspolczucia dla chorego dziecka
a skoro cie na to nie stac to przynajmniej ugryzlbys sie w ten twoj parszywy jezor i przemilczal temat
A ! i jak najbardziej mozesz sobie srac ale tylko i wylacznie we wlasne buty a nie na "powaznym forum"
P.s. chcesz mnie jechac to prosze bardzo,nie zalezy mi na opini kogos kto w klasyfikacji organizmow zajmuje

Przepraszam autora forum za wypowiedz nie na temat,nie mniej jednak przyłączam sie do akcji na rzecz
dziecka

dzieki za slowa uznania
a w jaki sposob sie przylaczasz do akcji
wyslesz pieniadze czy bedziesz sie modlic
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Eeeej Panowie, czubcie sie, ale moze niekoniecznie na ten temat?....

Na pierwszy rzut oka ten apel to typowy hoax. Ale obejrzalam cala stronke i nie sadze, aby byla fake.

Pieniazki wysle, czy to z podatku, czy z kieszonkowego, niewazne. Ale modlitwy nie bedzie, sorry. Podobnie jak Marek jestem ateista i nie mam pojecia kim jest ten ktos kto mialby mnie wysluchac...
Uj... ale ktosiow naprodukowalam...

W kazdym razie: Mateusz, trzymaj sie chlopie. Rodzicom sily zycze.

Pozdrowionka,

Ciotka Violka

ciotka violka w imieniu mateusza i rodzicow dziekuje za zainteresowanie i poswiecony czas
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:
ja pierdzieleeeeee!!!!!!

dziecka

swiat jest jaki jest.
a mateusz jest normalnym silnym chlopcem wyrozumialym dla sprawnych inaczej on wie co jest prawdziwym kalectwem. nie on sam napewno. on potrzebuje poprostu troszke wiecej kasy niz inne dzieci, ale z dobrego slowa CIESZY SIE rownie mocno.
pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
BLONDYNKA co Ty odpierdzielasz.
Naiwni to wy jesteście... E-Plus zarabia właśnie na takich łańcuszkach.
Takich maili kurwa dostałem dziesiątki ostatnimi czasy.
Najlepiej zarabia się na ludzkiej naiwności.
Lepiej będzie jak już wpłacicie te pieniądze panu Kołkowi na konto. A my już je godnie rozdysponujemy
Naiwność ludzka nie zna granic, ale co zrobisz
Zgłoś wpis

Bliżej nas