Witam szczególnie dziewczyny,kobiety zarejestrowane na tym czymś.Gdy zakładałam konto myślałam że jest to stronka podobna do niedzieli.nl, fakty.nl. ale się pomyliłam, może i można spotkać normalne tematy związane z życiem tu w holandii, z dala od ojczyzny.....Można poznać kogoś popisac o czym kolwiek np jak minął dzień w pracy. ZAPRASZASZ AKCEPTACJA I GOTOWE MOŻNA PISAC. Zakładałam 3 razy konto na tym czymś, najlepiej dla was dziewczyny fotki wrzucajcie gdzie coś z ciałka widać, lub całe ciało niektóre weszły na taki sposób. Ale nie o tym chciałam pisac Wszyscy faceci dojrzali czy tez małolaty którzy wysyłają do ciebie zaproszenie żebyś przyjeła go do znajomych CHCĄ TYLKO JEDNEGO POBAJEROWAĆ I ZADAĆ TO PYTANIE A MOŻE SIĘ SPOTKAMY??? WSZYSTKIM DOSŁOWNIE WSZYSTKIM CHODZI O TWOJĄ DUPE NAPRAWDE, NAWET JEŚLI CHŁOPAK WYGLĄDA NA FAJNEGO ZDJĘCIE PROFILOWE WYJEBANE U FOTOGRAFA , POCZĄTEK ZNAJOMOŚĆI SUPER JAK SIĘ TU MIESZKA CZY HOLANDIA CI SIĘ PODOBA, JAK CI MINĄŁ DZIEŃ A PÓŻNIEJ BUM A MOŻE SPOTKAMY SIĘ? JESTEM DYSKRETNY, NAWET Z ROTTERDAMU DO CIEBIE PRZYJADĄ , ZEBY TYLKO ZALICZYĆ I TO ZA FREE BO NA CZERWONEJ TRZEBA ZAPŁACIĆ, A TU DO POLSKI TRZEBA WYSŁAC KASE. KAŻDA DZIEWCZYNA CZY TEŻ KOBIETA TRAKTOWANA JEST TU JAK DUPODAJKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!. JA 4 RAZY ODMÓWIŁAM SPOTKANIA I NIEBYŁO TO MIŁE CO PÓZNIEJ PISALI TAKIE KŁAMSTWA ŻE SZOK. KAZDY FACET KAZDY KTÓRY MA AKTYWNE KONTO TO SKURWIEL HAM NIEMAJĄCY MINIMALNEGO SZACUNKU DLA KOBIET. SORKI MOZE JEDEN LUB DWÓCH BY SIE ZNALAZŁO CO NAPRAWDE CHCĄ TYLKO Z KIMŚ POPISAC PO CAŁYM DNIU W PRACY. DLA MNIE MOJA NIDERLANDIA TO SAMO DNO................................................................................
9 Lat, 1 Miesiąc temu