Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Wielka szkoda - Holandia

427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Bywaly tu na Forum rozne spory. Mniejsze, wieksze... zabawne i zalosne. I wiece co, pomijajac to ze czesciowo sie nie lubimy ... moze by sie tak zjednoczyc w imie protestu. Bo portal ten przestal byc MojaNiderlandia.... stal sie niestety MojaKlata i MojeCycki

I co jak co nawet z Markiem milo sie zciac na forum, bo chlop ma normalny profil, zjawila sie tu blondynka i jak to w.w kolega zaznaczyl ladnie zapachnialo na forum.... ale ogolnie jak sie loguje i wyskakuja fotki na stronie glownej, TO MOZG STAJE ... i nawet nie chodzi o to ze nie mozna, czy nie ladne, tylko niech sobie "tamci" tez maja profile ale na innych stronach, jak bym chciala na chacie wymieniac sie num telefonow, sluchac opowiesci o rozmiarach albo sprawnosci jezyka, zalozylabym profil na innej stronie.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ania ja guza od ciebie nie szukam !!!
ale to ty zmienilas zdjecie i cieszylas sie ze bedziesz w najpopularniejszych
ZBOCZENCY WOOOOOON !!!!
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
poczytaj forum po co to bylo. Pozzzzdrowki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a moze jakas mala podpowiedz
bo chyba jestem madry inaczej
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek napisał:
a moze jakas mala podpowiedz
bo chyba jestem madry inaczej

http://www.mojaniderlandia.pl/forum/view/dyskusja_ogolna/4680/czy_ktos_tuma_ochote_na_male_wyzywanko%3f%3f%3f.html
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Aniu , jestem dokladnie tego samego zdania co Ty.
Wczoraj juz ... nie moglam sie powstrzymac i zaczelam dodawac komentarze do fotek uzytkowniczek ,ktorych profil wpadl mi w oko z tytulu karykaturalnie powykrecanego ciala,czesto rowniez z cyckami na wierzchu.

Malo tego.... seria zdjec pod tytulem "panienka z okienka ",a nastepnie dzieciatko ...

wole sie dlugo nie zastanawiac w jakim celu niektore panie chca sie zaprezentowac w taki wlasnie sposob.
Dyskutowalam tez na ten temat z moja forumowa kolezanka na gg.

Ona rowniez podziela nasze zdanie.

Wsparcia od Panow,to raczej w tym temacie miec nie bedziemy .
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
A moze znajdziemy.... Bo nie chodzi o to czy uwazam sie za ladna kobiete, czy uwazam "eksponujace sie panie" za nie ladne, ale te zdjecia sa czesto POTWORNE !! Wcale nie uwydatniaja walorow tylko pokazuja wady !! I wiem ze kazda potwora znajdzie swego amatora, Ale po co robic z siebie samej niksztaltnego potwora !!??

Nie napisals nic o prosilach SUPER PANOW ... heh
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Carla Roca napisał:
Aniu , jestem dokladnie tego samego zdania co Ty.
Wczoraj juz ... nie moglam sie powstrzymac i zaczelam dodawac komentarze do fotek uzytkowniczek ,ktorych profil wpadl mi w oko z tytulu karykaturalnie powykrecanego ciala,czesto rowniez z cyckami na wierzchu.

Malo tego.... seria zdjec pod tytulem "panienka z okienka ",a nastepnie dzieciatko ...

wole sie dlugo nie zastanawiac w jakim celu niektore panie chca sie zaprezentowac w taki wlasnie sposob.
Dyskutowalam rowniez na ten temat z moja forumowa kolezanka na gg.

Ona rowniez podziela nasze zdanie.

no to jestes w bledzie !
bo ja was moge wesprzec ale czy od tego znikna te zdjecia profile i glupie wiadomosci i komentarze
(chyba nie)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Carla Roca napisał:

no to jestes w bledzie !
bo ja was moge wesprzec ale czy od tego znikna te zdjecia profile i glupie wiadomosci i komentarze
(chyba nie)

Wiesz... koziorozce tak maja... czarnowidza

Dziekuje slicznie za wsparcie w imieniu wlasnym i kolezanek

Profile , glupie wiadomosci ,czy komentarze mozliwe ze nie znikna , natomiast ... jakis nadzor ze strony administracji tego portalu powinien byc .

Niechaj ludzie maja fotki jakie chca ,naturalnie - nie nasza rzecz ,ale niech nam tym po oczach nie swieca.

Mozna trzymac ten szjet w galerii zamknietej " dla przyjaciol".

Caly ten majsterszyk z "ostatnio dodane " ,o kant tylka najlepiej :/

Komentarze mozna zablokowac , jest tez opcja "zatwierdz do publikacji" ,a jakos tak.

Cos z tym mozna zrobic ,a przynajmniej mozemy sprobowac.

Zaraz nas spala na stosie Ania.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:

Nie napisals nic o prosilach SUPER PANOW ... heh

Hahaah

No dobra,to teraz napisze

Ale.... jest jedno "ale" jeden Pan taki ,ale on.... taki jest sliczny i estetyczny ,ze przeciwko niemu jedynemu nie wystapie. Nie moge !
Zgłoś wpis

Bliżej nas