Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Wbijam tutaj, bo kurwa to co się dzieje na innych wątkach to kompletna porażka.
Albo LINKOWISKO albo kurwa BLOGOWISKO.
Nikt nie ogarnia, ze FORUM to KRÓTKA wymiana zdan, a nie rozpisywanie sie. Od tego są kurwa blogi!!!!!!!
A linkiami się kurwa chwalcie wśród znajomych albo umieszczajcie je na profilach swoich. Kurwa nawet na wątku DOWCIPY nikt nie opowie tylko kurwa wkleja jakieś bezsensowne LINKI z YT.
ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!
Blondyn pozdro , bo jak widze Ty zawsze krecisz riposte nie na temat Tak trzymaj stary
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
hehe Czarniutki... te linki czasami mówią więcej a niżeli 100TB bloga ( ciekawe czy ktoś już tyle wyklikał )
a pozatym sam czasami wklejasz linki dobrze że nie te z redtube
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Agnes... proszę Cie... chcecie linki??? Macie www.keezmovies.com/video/fat-chick-needs-some-attention-594289
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz

Czarniutki wiem, że Flubber* był hitem za naszych szczeniackich lat ale Ty z tego chyba nie wyrosłeś

* zdj. dla tych co nie mają ZIELONEGO pojęcia o Flubber

( Tylko bez urazy dla tych co maja więcej do kochania )
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Agnes słoneczko... kochanego ciałka nigdy za wiele...To nie jest przekaz te wasze linkowisko hehe.. w pewnym sensie tak... ale bez przesadyzmu
forum to krotkie odpowiedzi a nie listy przy których się zasypia
Pewnie jakiś yntelygent mnie za to zaatakuije heheh....
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
haha każdy facet tak mówi, "kochanego ciała nigdy za wiele - ale nie przesadzaj, kochanie!!!!!"
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Tak,tak Aguśśśśś ma racjeMilego weekendu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kochanie ??? OK
niech będzie kochanie , kochanie
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
To nie było do Ciebie , tak inni faceci mówią ....
Czarniutki, weź to odwołaj bo mi jakieś panienki na profil lukają, i krąży już na mn że Ty zarezerwowany jesteś... peace & love... girls
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Oj to sie porobilo......
Zgłoś wpis

Bliżej nas