Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
z reszta ... on ma chyba tylko jedno takie " rozbierane "

zapomnialam dodac , ze to rozbierane ... nie jest jego zdjeciem glownym ,trzeba sie przebic ,wiec jest cos na usprawiedliwienie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witam
Macie racje...tylko co mozna z tym zrobic?? W kazdymbadz razie przylaczam sie do protestu na rzecz normalnych profili,bez kiepskiej jakosci erotyki i jeszcze gorszych komentarzy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Drogie Panie

jesli tak was to razi to was popieram
ale dla mnie niech kazdy ma taki profil jaki chce
co ja bede mowil jakie zdjecia moga miec co maja pisac itd
olac to
pozdrawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Proszę o namiary na te rozbierane profile
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
Z CHECIA POPATRZE NA LADNE NAGIE FOTKI
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Haha dobre blondyn ja nie mam zdania na ten temat kazdy robi to co chce,chca sie rozbierac i robic fotki pokazujac swoje walory to niech robi,moze maja jakies braki emocionalne i potrzebuja wlasnie takimi zdjeciami podbudowac swoja wartosc,to tyle ode mnie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

()
Początkujacy
Krzychu cos narobil ?????
zakonczyles forum !!!!
teraz wszyscy na twoich linkach
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
"Rozbierane" fotki tycza się Pan jak i Panów na tym portalu. Panie jestem w stanie zrozumieć, kobiety maja prawo okazywać swoje wdzięki (pod warunkiem,ze takowe posiadają). Co do panów, to tylko jestem w stanie zrozumieć takie zachowanie u gejów, jak wiadomo maja sporo z kobiet. Reszta pól nagich panów, albo chce się dostać do jakiegoś pisma o tematyce kulturystycznej, albo są skrajnymi narcyzami.
Znajduje jednak inne wytłumaczenie na te "urocze sesje fotograficzne" (często robione kamerka internetowa), duża cześć panów jak i pań szuka przygód - rozmaitych, towarzysko-seksualnych. Jestem w Holandii 7 lat z hakiem, wiem jak to człowiek na obczyźnie zaczyna, ano zaczyna od pracy , mieszkania a następnie jakieś pięknej połówki (nie mylić z wyborowa).
Ludziska od tego są portale randkowe !! Jest ich chyba 2 lub 3 w samej Holandii !! Do tego macie randki na onecie, wp, czy o2.pl szkoda naprawdę wam tych 5 - 10 euro??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Stary... ale o czym mowa... co to sex market???
Kołek ja już jestem przy siodmym linku
ale keez to keez
MH1 nie wiesz, ze na głupocie i na naiwności ludzkiej najlepiej zarobić???
Zgadzam się z Tobą men
0,7 dowodem istnienia "większej" połówki
Zgłoś wpis

Bliżej nas