Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
BLONDYNKA dzis jestem w trakcie dochodzenia niesamowitej sprawy a mianowicie "gdzie są moje klucze od auta"mysle ze juz nie dlugo wszystko wyjdzie na jaw nawet jestem tego pewien...CDN

no i co, no i co !!!!!!! co dalej!!!! jezu !!! napiecie rosnie...
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
I DLA TEGO JA NIE JESTEM HIPOKRYTA DLA MNIE LICZY SIE KASA A NIE INNY CZLOWIEK NIE POTRAFIE PATRZEC KOMUS W OCZY I KLAMAC ZE GO LUBIE ;albudawac ze obchodzi mnie los innych ludzi mnie interesuje tylko moja rodzina i kasa .uwazam ze najwieszymi hipokrytami wsrod polakow w belgi czy holandi sa takzwani dzialcze spoleczno polonijni jak oni potrafia klamac ludzia w oczy i gadac rozne duperele, bylem raz na takim spotkaniu i pekalem ze smiechu jak oni obiecywali ludzia zlote gory ale pod warunkiem ze beda placi skladki hyhyhyhyhy normalnie chyba to jakies pochodne organizacje OJCA DYREKTORA z torunia sa hyhyhyhyhyhyhy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No... to masz wartosci chlopie

normalnie hyhyhyhyhy
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
no i elegancko
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
MNICH79 napisał:
I DLA TEGO JA NIE JESTEM HIPOKRYTA DLA MNIE LICZY SIE KASA A NIE INNY CZLOWIEK NIE POTRAFIE PATRZEC KOMUS W OCZY I KLAMAC ZE GO LUBIE ;albudawac ze obchodzi mnie los innych ludzi mnie interesuje tylko moja rodzina i kasa .uwazam ze najwieszymi hipokrytami wsrod polakow w belgi czy holandi sa takzwani dzialcze spoleczno polonijni jak oni potrafia klamac ludzia w oczy i gadac rozne duperele, bylem raz na takim spotkaniu i pekalem ze smiechu jak oni obiecywali ludzia zlote gory ale pod warunkiem ze beda placi skladki hyhyhyhyhy normalnie chyba to jakies pochodne organizacje OJCA DYREKTORA z torunia sa hyhyhyhyhyhyhy

a to swieta prawda i zgadzam sie z Toba w 100%.
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
NAJWAZNIEJSZE ZE JA ZGADZAM SIE SAM ZE SOBA
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
MNICH79 napisał:
NAJWAZNIEJSZE ZE JA ZGADZAM SIE SAM ZE SOBA

a to tez racja....

falszywy przyjaciel jest czesto bardziej szkodliwy niz zdeklarowany wrog.
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
powiem wiecej, jakbys sie MICH ze soba NIE ZGADZAŁ to by cio nawet organizacje polonijne nie pomogły

hyhyhyhyhyhyhy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
____dajeczadu_!!!! napisał:
powiem wiecej, jakbys sie MICH ze soba NIE ZGADZAŁ to by cio nawet organizacje polonijne nie pomogły

hyhyhyhyhyhyhy

Zgłoś wpis

Bliżej nas