Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Owsiak i Wielka Orkiestra - Holandia

Czytali temat:
J. N. (1987 niezalogowanych)
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Dzisiaj na temat.Co Wy o tym myślicie...
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Nie wiem naprawdę skąd to chamskie zdjątko wydłubałaś wiedzmo i nie chcę wiedzieć

Od początku byłem za Owsiakiem i z Owsiakiem. W kilku orkiestrach miałem przyjemność uczestniczyć czynnie. Nie wiem jak to teraz wygląda "od środka", ale wówczas było tak żywiołowo i naturalnie że hej
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
cos mi sie wydaje ze jak w orkiestrze :
bedzie sie dzialo - ( na tym watku)
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Dajeczadu,ja również jestem za ta akcja. Zdjęcie wydłubałam od znajomych którzy są przeciwko i z którymi dyskutuje o tym od wczoraj. Chciałam wiedzieć co Wy o tym myślicie.Super ze Ty popierasz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Popieram jak najbardziej Owsiaka i jego akcje...Chyba zadna inna fundacja nie zrobila tyle co on kazdego roku robi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a ja mysle ze to oszust
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Wierz w ludzi Izek, dużo jest takich akcji,tylko ich tak nie widać.
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Oszust,nie oszust, parę dzieciaków może mu podziękować.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wierze...I mam nadzieje ze jest wiecej takich akcji A czy oszust...nie wiem...Jeli Kolek zarzucasz ze to oszust, sam wez sie za organizacje takiej akcji i zrob to UCZCIWIE i lepiej pozdrowionka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Wierze...I mam nadzieje ze jest wiecej takich akcji A czy oszust...nie wiem...Jeli Kolek zarzucasz ze to oszust, sam wez sie za organizacje takiej akcji i zrob to UCZCIWIE i lepiej pozdrowionka

zaden problem czy podac numer konta na ktore mozecie wplacac kase????
Zgłoś wpis

Bliżej nas