Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
- A sąsiadko, bo ten szeks to do nas od Ruskich przyszedł.
- Od jakich Ruskich?... Z Hameryki!
- Ło, coś sie sąsiadce...
- No mówie wam!
- Eee tam, my to kiedyś bez szeksu żyli i też dobrze było.
(...)
- Widzicie sąsiadko, oni to przy świetle, a my - proste chłopy jesteśmy i dla nas to jest szeks łoralny...

Znacie?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:

Znacie?

nie kojarze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
My nizej podpisani, po sprawdzeniu 538 osob meskich, w ciagu 14 godzin, po przejechaniu 728 km zgodnie ze stanem licznika...
-No...
-.. wedlug listy, pod wskazanymi adresami nie stwierdzili nigdzie obecnosci czlowieka uwidocznionego na zdjeciu. Dobrze. Podpisz ! Dobrze !
- Na jakim zdjeciu ?!!!
- Znasz tego faceta ?
- Nie !
- To znaczy, ze podpisales prawde !
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Absurdy, absurdy!

Carla, a ten poprzedni dialog jest z "Atrakcyjny pozna pania". Malo osob widzialo, a szkoda!

A czy ktos jeszcze pamieta "Hydrozagadke"?

Kultowe (kiedys) "alkohol zabija prawdziwego mezczyzne" w wykonaniu Asa!
Ehh...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czytam Time i Epoke, pijam tylko Ballantine'a, pale Winstony, dla Ciebie mam Wintermensy zagraniczne czekoladowe cygara. Zdejm kapelusz.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
maz..... moj maz z zawodu jest dyrektorem .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cholera jasna! Won mi tu stad, jeden z drugim! Bedzie mi tu klaki rozrzucal! Panie! Tu nie jest salon damsko-meski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mieso mam!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Stój elemencie aspołeczny!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
- Jak sie Pani nazywa?

- Lewandowska.
- Aha. Pani ma mieso, nie! Pani Lewandowska? A ja mam cienka blache! Może bysmy sobie zrobili pare sztuk konserw na zime. Co?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zdejm kapelusz!!!

Carla
Zgłoś wpis

Bliżej nas