Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Rafi19914655 (15757 niezalogowanych)

()
Początkujacy
łoj Izek, Izek a ty ze skrajności w skrajność. Normalnie jak ja

Umówmy się na jakąś kawkę gdzieś przy Raadhuisstraat na przykład. Może być kiedy chcesz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Izek78 napisał:
jasne ze tak,ale jak np.kupujecie mieszkanie,ty chcesz w centrum a ona na obrzezach miasta badz na wsi powiedzmy?? co wtedy...tez akceptacja odrebnosci ?? i kupujecie dwa??

dobry przyklad co wtedy ?

Wtedy,Kolek,szuka sie kompromisu ktory zadowoli obie strony czyli kazdy troche musi ustapicInaczej nie da rady
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zankowski napisał:
łoj Izek, Izek a ty ze skrajności w skrajność. Normalnie jak ja

Umówmy się na jakąś kawkę gdzieś przy Raadhuisstraat na przykład. Może być kiedy chcesz

hehehe...ten typ tak ma,poprostu...Chyba wiesz cos o tym A na kawke to kiedy??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kołek to po ostatnim arbitrażu (stronniczym zresztą ) pomiędzy czarnym a markiem to jakiś przesadnie kompromisu szukający się zrobił
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jutro?
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
wg mnie w tym wypadku, kompromisu szukać to strata czasu... Marek to Marek a Czarny to Czarny
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
o ktorej??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
kolek napisał:
Izek78 napisał:
jasne ze tak,ale jak np.kupujecie mieszkanie,ty chcesz w centrum a ona na obrzezach miasta badz na wsi powiedzmy?? co wtedy...tez akceptacja odrebnosci ?? i kupujecie dwa??

dobry przyklad co wtedy ?

Wtedy,Kolek,szuka sie kompromisu ktory zadowoli obie strony czyli kazdy troche musi ustapicInaczej nie da rady

wlasnie o to chodzi !!!
no dobra ale masz jakies rozwiazanie jesli jest taka sytuacja ! czyli jedno chce wies drugie miasto
na czym bedzie polegal kompromis w tej sytuacji ?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
agnes1313 napisał:
wg mnie w tym wypadku, kompromisu szukać to strata czasu... Marek to Marek a Czarny to Czarny

Dokladnie....dwa przeciwne bieguny,ktore nigdy w polowie drogi sie nie spotkaja szkoda czasu i energii na kompromis w tym przypadku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no jak kawka to tak przed obiadkiem, o 16?
Zgłoś wpis

Bliżej nas